opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Konkyliepasta med kylling og pesto

Konkyliepasta med kylling og pesto

Konkyliepasta med kylling og pesto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.409
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
20 kaempe konkyliepasta
2 spsk. olivenolie
2 porrer
500 g hakket kyllingekod
1 spsk. hvedemel
2,5 dl honsebouillon
4 spsk. hakket pimiento
50 g parmesanost

Pesto:
50 g frisk basilikum
3 spsk. pinjekerner
2 fed hvidlog
1/2 dl olivenolie


SÅDAN GØR DU
Varm ovnen til 180 grader. Pensl et hojt ildfast fad med smeltet smor eller olie. Kog konkyliepastaen og sigt dem derefter omhyggeligt.
Varm olien i en tykbundet gryde, tilsaet porrer og lynsteg dem over kraftig varme i 2 min. Tilsaet det hakkede kod og ror rundt til det er godt brunet og saften er fordampet. Brug en gaffel til at losne kodklumper under stegning. Kom melet ved og ror i 1 min. Tilsaet bouillon og pimiento og ror ved moderat varme til det koger. Skru ned og lad simre i 1 min. eller til blandingen er blevet tyk.
Pesto saucen tilberedes ved at blende basilikum, pinjekerner, olivenolie og hvidlog i 30 sek. til den er jaevn. Haeldes i en skaal og daekkes til med plastfilm.
Kyllingeblandingen kommes i de afkolede konkylieskaller, som laegges i det smurte fad og daekkes til med aluminiumsfolie. Bages i 15 min.eller til de er gennem varme.
SERVERING
Serveres med en skefuld pesto og et drys parmesan.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Konkyliepasta med kylling og pesto fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Konkyliepasta med kylling og pesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Tunmousse      Lammekølle med kartofler i fad     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Påskekyllinger af kogte æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Sauce     Myntesauce - godt til lam     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Grov go'e boller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse med rød kaviar.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]