opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Traditionel rispudding

Traditionel rispudding

Traditionel rispudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.826
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
7 1/2 dl maelk
20 g sukker
2-3 draaber vanilleekstrakt eller -essens
75 g runde ris
usaltet smor
friskrevet muskatnod, efter smag


SÅDAN GØR DU
Ror maelk, sukker og vanilleekstrakt og ris sammen i et lavt, ovnfast fad, 1 liter. Lad det traekke i 30 min. Ovnen forvarmes til 180 grader.
Laeg nogle smorklatter over blandingen og drys friskrevet muskatnod over. daek fadet med alufolie, saet det midt i ovnen og bag puddingen i 1 time. Undervejs rores risene igennem et par gange med en gaffel.
Fjern alufolie og daemp ovnens temperatut til 150 grader. Hvis puddingen skal serveres kold, bages den ydeligere 45 min., afkoles og saettes i koleskab, til den skal serveres.
Skal den serveres varm, bages den ydeligere 1 time, til der dannes et tyndt skind, og det indre er blodt og cremeagtigt.
SERVERING
Serveres varm med en skefuld jordbaersyltetoj. Serveres kold med rode baer eller letkogte, rode blommer.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Traditionel rispudding fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Traditionel rispudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Pastaret i fad     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Helstegt Oksestriploin     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Suppekuren     Omelet m. skinke og ost     Færøsk æblekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Lammeculotte i ovn.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]