opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad i flødesauce

Svinemørbrad i flødesauce

Svinemørbrad i flødesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.368
Visninger
329
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 svinemørbrad, afpudsede
Salt og peber
Smør
2½ dl piskefløde
1 dl tomatpuré
1 spsk karry

Røget filet i skiver
Sennep
Ost
Løg


SÅDAN GØR DU
00. Tænd ovnen på 200-225 grader.
01. De afpudsede mørbrad skæres ud til 2-3 cm tykke bøffer.
02. Krydr med salt og peber.
03. Smelt smør, og brun bøfferne på begge sider ved kraftig varme.
04. Læg bøfferne i et ildfast fad.
05. Opkog smør med fløde og tomatpuré.
06. Tilsæt 1 spsk karry (smag dig evt. frem) og kog op.
07. Hæld sovsen over bøfferne.
08. Læg et stk. røget filét på hver bøf.
09. Smør lidt sennep på.
10. Læg en skive ost på.
11. Og læg løgringe på.
12. Sæt i ovnen ca. 30-35 min.
SERVERING
Serveres med aspargeskartofler - og evt. salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bettina skyrum sloth
15.05.2011, 15:23
Denne opskrift super skøn. Smager bare kanon dejligt og så er den så nem at selv min datter på knap 13 år, kan lave den, fordi opskriften er så veludført beskrevet for punkt til punkt. Tak for perfekt opskrift.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinemørbrad i flødesauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad i flødesauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad i flødesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Indbagte rejer     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Langtidsstegt oksemørbrad     Ovnsstegt laks i folie     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]