opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Four poches

Four poches

Four poches
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(37)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.299
Visninger
87
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
135 g malede mandler
90 g sukker
2 smaa aeggehvider
2 tsk. abrikosmarmelade, siet
1/2 tsk. vanillesukker
2 draaber mandelessens
halverede mandler, til pynt
hele hasselnodder, til pynt


SÅDAN GØR DU
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader beklaedes med bagepapir. Mel og malede mandler sigtes to gange og kommes i en stor skaal sammen med den ene aeggehvide, abrikosmarmelade, vanillesukker og mandenessens. Ror dejen godt sammen. Tilsaet evt. lidt af den anden aeggehvide, hvis den er alt for fast. Men den maa gerne vaere ret stiv.
Kom dejen i en sprojtepose forsynet med en stor tylle. Sprojt 4 cm. rosetter ud pa bagepapiret. Pynt hver enkelt roset med en halv mandel, et cocktailbaer eller hasselnod. Lad kagerne hvile ved stuetemperatur i 30 min.
Bag kagerne i 15 min., til de er fint gyldne. De maa ikke blive for morke. Lad dem kole af paa bagerist.
SERVERING
TIPS: Kagerne kan holde sig i en taet daase i op til 2 uger.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Four poches opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Four poches fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Four poches, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Rabarber- og stikkelsbærkage     Nachos m/kylling     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Forloren pindsvin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Arme Riddere     Krydder frikadeller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]