Skær Squash, aubergine og løg i mellemstore tern. Skær porren i skiver af ½
cm. tykkelse. Skyl champignoner og skære ligeledes disse i skiver. Varm
olien og kom løg,aubergine og squash og porre i olien og svits. Kom derefter
champignonerne i og lad disse grønstsager stege sammen.Tilsæt de 2
presset(eller skiveskåret) fed hvidlød. Tilsæt det frosne spinat, og retten
krydders med revet muskatnød.(helst friskrevet)og tilsmages med salt og
peber. Tilsæt en kop vand, og derefter karolines mornay sauce og lad retten
simre i ca. 15 min.
Fordel i et ovnfast fad, skiftevis lasagneplader og blandingen og drys på
toppen med revet ost.
Sættes i 160 graders forvarmet ovn i ca. 40 min, eller til osten er smeltet
og flot lysebrun. Kan serveres med evt. flutes og salat.