opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › MaX 30 procent´s Kylling med chokoladesauce og bagte rodfrug

MaX 30 procent´s Kylling med chokoladesauce og bagte rodfrug

MaX 30 procent´s Kylling med chokoladesauce og bagte rodfrug
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(41)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.746
Visninger
162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 kyllingebryster
2 rødløg
1 hel chili, (gerne tørret, det gør man selv ved at lægge friske chili til tørre i en kurv eller i vindueskarmen)
1 dl rødvin
1 dl mørk balsamico eddike
lidt havsalt og friskkværnet sort peber


4 gulerødder
2 pastinakker
2 persillerødder
2 rødløg i både
spray af god olie, oliven, macadamia eller solsikke

Sauce:
4 dl rødvin
2 dl mørk balsamico
40 g mørk chokolade med højt cacaoindhold
1 stang vanille


SÅDAN GØR DU
Gulerødder, pastinakker og persillerødder skrælles og skæres på langs, komme i ildfast fad, sprayes med olie sammen med rødløgsbådene. Saltes let og krydres med lidt friskkværnet sort peber. Stilles i ovnen enten op til en time ved 160-170 grader - eller 20-25 min. ved 190-200 grader.

Kom rødløg og chili på en varm pande, krydr med salt og peber og når løgene bider i bunden af panden, forløses de med lidt rødvin og balsamicoeddike. Sautér dem let og kom kyllingebrysterne ned i marinaden og steg for middel varme - op til en ca. 20 minutter. Man skal holde øje og evt. spæde med lidt vand. Kyllingen stegen og marineres samtidig.
Sæt rødvin og balsamico over i en gryde og kog lidt ned til ca. det halve og smelt chokoladen i. Krydr let med salt og peber og yderligere vanillekorn.

Chokolade
Generelt gælder det, at spiser man chokolade med højt cacaoindhold, vil trangen til at spise store mængder, mindskes, eller rettere, spiser man god chokolade, er lidt nok - og slet ikke ligegyldigt. Vi har i udsendelsen brugt Valrhona chokolade fra Chokoladekompagniet.Valrhona, kan købes i Irma og Salling Super Århus og Ålborg, Magasin og landets kaffe- og tehandler og specialkøbmænd. Vi har Toms 57% fra førende supermarkeder, FDBs Queens.


De små caféchokolader, som vi nævner og anvender i programmet kaldes caféchokolader, på grund af størrelsen. Det er de små chokolader, som man får til sin cappucino på caféer. Det er ofte lødig, ordentlig chokolade, der ligger i de små pakker. De købes i æsker, poser eller enkeltvis ude i detailhandelen, som ovenfor nævnt. En caféchokolade vejer ca. 6 g.

Litteratur om chokolade, blandt andet om chokolade: Spis som du vil af Per Brændgaard Mikkelsen, Nyt Nordisk Arnold Busk
Morten Heibergs chokoladekogebøger, se www.heibergsdessertcirkus
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på MaX 30 procent´s Kylling med chokoladesauce og bagte rodfrug fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet MaX 30 procent´s Kylling med chokoladesauce og bagte rodfrug, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Andebryst i ovn til mange     Fersken suppe (den er genial)     Grov go'e boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Hjemmelavet fyldt chokolade     Mormors Stegte sild i eddike     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Kvædemarmelade     Trylledej (ikke spiseligt)     pommes anna     Brownie med saltkaramel midte     Omelet m. skinke og ost     Gode Råd - lette og luftige     Rejesalat     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]