opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskret i ovn.

Fiskret i ovn.

Fiskret i ovn.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(135)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.389
Visninger
505
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g fisk (frisk eller frossen)
3 stk porrer
200 g rejer
1 ds asparges
5 dl boullion


SÅDAN GØR DU
fremgangsmåde: Fisken skæres i mindre stykker ca. 2 cm x 2 cm, lægges derefter i et ildfast fad. Rejerne (gerne frosne) lægges ovenpå fisken Porrerne skæres i meget tynde ringe, som lægges ovenpå fisken/rejerne. Aspargerne lægges ovenpå porrerne. Hæld boullionen hen over så fisken er dækket med væde. For at lave retten ekstra lækker, kan man drysse stegerasp over retten samt fordele smørklatter ovenpå raspen - tilsidst lægges leven ost på retten.

Retten skal stå i ovenen ca. 45 min i ovnen 180 grader. Pas på at osten ikke brænder på.

Med godt resultat kan boullionen undlades og erstattes med en opbagt sovs, hvor vædet fra aspargeserne indgår (smelt fedstof i en lille gryde, kom så meget mel ved at det lige akkurat kan optages, derefter hældes aspargesvæden ved under konstant omrøring, spæd evt med vand. Sovsen smages til med salt og peber. Sovsen hældes over retten lige inden den sættes i ovnen.

Isted for den opbagte sovs kan også anvendes købt hollænderdaise sovs.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fiskret i ovn. fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskret i ovn., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Ribssaft     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Solbærlikør     Hjemmelavet varmrøget laks     Omelet m. skinke og ost     Toastbrød     Indbagte rejer     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Kogning af majs     Grillet kyllingefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]