Annoncering | Mobil/tablet version | 245 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Max 30procents Gulerodskage

Max 30procents Gulerodskage

Max 30procents Gulerodskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.308
Visninger
120
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g rørsukker
1 dl akaciehonning
1 dl Cheasy A38
2 hele æg
2 æggehvider
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
en halv tsk. salt 1 tsk. natron
friske vanillekorn fra en stang vanille
2 tsk. kanel
350 g revne gulerødder evt. en dl lyse rosiner


SÅDAN GØR DU
Ingredienserne blandes og kommes i en form og bages ved 175-180 grader i en time. Mærk efter med en strikkepind om den er færdig. Stik pinden ned midt i kagen og træk den op, er den ren, er kagen færdig. Bagetiden kan variere meget fra ovn til ovn og det er vigtigt at kagen er bagt godt, men ikke er for bagt på overfladen.

Kagecreme:
Med udgangspunkt i et surmælksprodukt: Fromage frais naturel 0,5% fåes både hos FDB/SuperBrugsen, Kvikly og Irma og i Bilka, Føtex og Netto og hos visse ostehandlere, alter-nativt fromage blanc 0,5%, alternativt kvark 0,1-0,5%/5+, som fra Thise Mejeri (økologisk) for-handles i SuperBrugsen, i Kvikly og i Irma. Alfa og Omega ved disse surmælksprodukter er, at de skal ud af emballagen og røres ganske kort tid, så bliver det blankt og silkeblødt, rigtig dejlig creme fraiche erstatning, altså det fedtfattige bud på creme fraiche: fromage frais eller fromage blanc, som betyder frisk ost eller hvid ost.

1. Creme med svesker i lage (rom) Svesker lægges i lage i rom på køl, enten stenfrie eller med sten. Hvis sten, fjernes stenene og sveskerne skæres og røres sammen med vanillekorn i det surmælksprodukt man vælger.

2. Creme med tranebær i lage (appelsinlikør, ex. Cointreux eller Grand Manier) Soltørrede tranebær lægges i lage i appelsinlikør på køl og røres sammen med vanillekorn i det surmælksprodukt man vælger. For begge cremers vedkommende gælder det, at det forhøjer nydelsen, hvis man tilføjer appel-sinjulienne af frisk appelsinskal fra ubehandlede eller økologiske appelsiner. Man bruger til dette brug et juliennejern, alternativt rives skallen på et fint rivejern.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Max 30procents Gulerodskage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Max 30procents Gulerodskage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Max 30procents Gulerodskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]