opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Max 30procents Gulerodskage

Max 30procents Gulerodskage

Max 30procents Gulerodskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.735
Visninger
137
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
200 g rørsukker
1 dl akaciehonning
1 dl Cheasy A38
2 hele æg
2 æggehvider
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
en halv tsk. salt 1 tsk. natron
friske vanillekorn fra en stang vanille
2 tsk. kanel
350 g revne gulerødder evt. en dl lyse rosiner


SÅDAN GØR DU
Ingredienserne blandes og kommes i en form og bages ved 175-180 grader i en time. Mærk efter med en strikkepind om den er færdig. Stik pinden ned midt i kagen og træk den op, er den ren, er kagen færdig. Bagetiden kan variere meget fra ovn til ovn og det er vigtigt at kagen er bagt godt, men ikke er for bagt på overfladen.

Kagecreme:
Med udgangspunkt i et surmælksprodukt: Fromage frais naturel 0,5% fåes både hos FDB/SuperBrugsen, Kvikly og Irma og i Bilka, Føtex og Netto og hos visse ostehandlere, alter-nativt fromage blanc 0,5%, alternativt kvark 0,1-0,5%/5+, som fra Thise Mejeri (økologisk) for-handles i SuperBrugsen, i Kvikly og i Irma. Alfa og Omega ved disse surmælksprodukter er, at de skal ud af emballagen og røres ganske kort tid, så bliver det blankt og silkeblødt, rigtig dejlig creme fraiche erstatning, altså det fedtfattige bud på creme fraiche: fromage frais eller fromage blanc, som betyder frisk ost eller hvid ost.

1. Creme med svesker i lage (rom) Svesker lægges i lage i rom på køl, enten stenfrie eller med sten. Hvis sten, fjernes stenene og sveskerne skæres og røres sammen med vanillekorn i det surmælksprodukt man vælger.

2. Creme med tranebær i lage (appelsinlikør, ex. Cointreux eller Grand Manier) Soltørrede tranebær lægges i lage i appelsinlikør på køl og røres sammen med vanillekorn i det surmælksprodukt man vælger. For begge cremers vedkommende gælder det, at det forhøjer nydelsen, hvis man tilføjer appel-sinjulienne af frisk appelsinskal fra ubehandlede eller økologiske appelsiner. Man bruger til dette brug et juliennejern, alternativt rives skallen på et fint rivejern.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Max 30procents Gulerodskage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Max 30procents Gulerodskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Pasta al forno     Månekage     Kransekagekonfekt II     store nemme cookies     chokoladereder     Italiensk tomatsalat     Chokolade-mandelkage     Hvidvinssauce     Pandekager med natron     Moussaka med kartofler     helstegt dyreryg     Svinemørbrad i fad med pesto     Hummersuppe     Boller i tomatsauce     Raclette med det hele     Ovnbagt torsk med porrecreme     Marinerede Champignon I Salat     lækre butterbeans frikadeller     Hurtig pizza     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]