opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s

Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s

Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.378
Visninger
175
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Bøffer: 500-600 g hakket oksekød så fedtfattigt som udbudet og pengepungen er/tilbyder alternativt kalvekød
En halv grøn peberfrugt
Det hvide og det lysegrønne fra en porre, begge dele finthakkes Havsalt og friskkværnet sort peber

Bløde løg:
2 zittauerløg
2 rødløg
1 dl lys balsamico, hvidvinseddike eller ufarvet husholdningseddike Havsalt og friskkværnet peber

Sovsen:
2 bananskalotteløg eller 4 alm. skalotteløg finthakkes
Kviste af frisk rosmarin - eller 1 tsk. tørret rosmarin
1 dl soja - Tamari, ex. fra Urtekram (SuperBrugsen eller helsekosten) eller Kikkoman
2 dl vand
1 bæger (500 g) fromage frais - tages ud i god tid og står i stuetemperatur, røres i skål nær ilden
Friskkværnet sort peber,
Retten skal ikke saltes pga soja'en, som er salt.

Serveres med: 4-500 g små kartofler, der vaskes og skrubbes, evt. pilles efter kogning i ca. 12-15 minutter


SÅDAN GØR DU
Snit alle løgene og kom dem i et ildfast fad, krydr med salt og peber og hæld eddiken ved. Stil dem i ovnen ved 190 grader indtil de er bløde - ca. 20 minutter. Vend dem evt. undervejs. Er man til søde, bløde løg kan man drysse med 1 tsk. lys rørsukker midt i bagetiden. Bøfferne formes, krydres og sættes i ovnen i ildfast fad ved 190 grader i 10 minutter. Væsken hældes fra og det finthakkede porre-peberfrugt lægges på bøffen, som bages færdig i yderligere 5 minutter. Kog kartofler i letsaltet vand. Kom skalotteløg i en gryde og kom soja ved, når de bider i bunden af gryden og vand og rosmarin. Lad koge sagte/simre i 15 minutter. Si væsken og kog den op, så den er så varm som muligt. Fromage fraisen, der er taget ud på forhånd og rørt i en skål nær ilden, for ikke at køle sovsen voldsomt ned, piskes i.

Tip - broccolien og kartoflerne kunne sprayes med god olivenolie ved servering, eller der kunne tilføres kogevandet en spsk. god olivenolie. På meget fine - og fede - restauranter koges alle grønsager i 2/3 vand og 1/3 olivenolie. Det er nok af energimæssige og økonomiske årsager lige vel meget.

Tip - agurkesalaten er lavet af flækkede agurker, hvor kernedelen er fjernet med en skarp ske og derefter er agurkerne skåret i skiver (halvmåner). Frisk dild til. Marinaden til de syltede agurker er: til 3 agurker: en halv liter ufarvet husholdningseddike, 500 g lyst rørsukker og 100 g havsalt. Marinaden blandes godt og hældes over agurkerne i rene glas. Marinaden kan trække en 2-3 hold agurker over en måned på køl.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Tartelet med høns i noget helt tredje     Morgenbirkes - fryseegnede     Spagetti carbonara     Indbagte rejer     Skinke, porre tærte     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Pirogger med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]