opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s

Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s

Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.032
Visninger
169
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Bøffer: 500-600 g hakket oksekød så fedtfattigt som udbudet og pengepungen er/tilbyder alternativt kalvekød
En halv grøn peberfrugt
Det hvide og det lysegrønne fra en porre, begge dele finthakkes Havsalt og friskkværnet sort peber

Bløde løg:
2 zittauerløg
2 rødløg
1 dl lys balsamico, hvidvinseddike eller ufarvet husholdningseddike Havsalt og friskkværnet peber

Sovsen:
2 bananskalotteløg eller 4 alm. skalotteløg finthakkes
Kviste af frisk rosmarin - eller 1 tsk. tørret rosmarin
1 dl soja - Tamari, ex. fra Urtekram (SuperBrugsen eller helsekosten) eller Kikkoman
2 dl vand
1 bæger (500 g) fromage frais - tages ud i god tid og står i stuetemperatur, røres i skål nær ilden
Friskkværnet sort peber,
Retten skal ikke saltes pga soja'en, som er salt.

Serveres med: 4-500 g små kartofler, der vaskes og skrubbes, evt. pilles efter kogning i ca. 12-15 minutter


SÅDAN GØR DU
Snit alle løgene og kom dem i et ildfast fad, krydr med salt og peber og hæld eddiken ved. Stil dem i ovnen ved 190 grader indtil de er bløde - ca. 20 minutter. Vend dem evt. undervejs. Er man til søde, bløde løg kan man drysse med 1 tsk. lys rørsukker midt i bagetiden. Bøfferne formes, krydres og sættes i ovnen i ildfast fad ved 190 grader i 10 minutter. Væsken hældes fra og det finthakkede porre-peberfrugt lægges på bøffen, som bages færdig i yderligere 5 minutter. Kog kartofler i letsaltet vand. Kom skalotteløg i en gryde og kom soja ved, når de bider i bunden af gryden og vand og rosmarin. Lad koge sagte/simre i 15 minutter. Si væsken og kog den op, så den er så varm som muligt. Fromage fraisen, der er taget ud på forhånd og rørt i en skål nær ilden, for ikke at køle sovsen voldsomt ned, piskes i.

Tip - broccolien og kartoflerne kunne sprayes med god olivenolie ved servering, eller der kunne tilføres kogevandet en spsk. god olivenolie. På meget fine - og fede - restauranter koges alle grønsager i 2/3 vand og 1/3 olivenolie. Det er nok af energimæssige og økonomiske årsager lige vel meget.

Tip - agurkesalaten er lavet af flækkede agurker, hvor kernedelen er fjernet med en skarp ske og derefter er agurkerne skåret i skiver (halvmåner). Frisk dild til. Marinaden til de syltede agurker er: til 3 agurker: en halv liter ufarvet husholdningseddike, 500 g lyst rørsukker og 100 g havsalt. Marinaden blandes godt og hældes over agurkerne i rene glas. Marinaden kan trække en 2-3 hold agurker over en måned på køl.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Max 30procents´s Hakkebøf med bløde løg + kartofler + brun s, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hannes vafler.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Kokos-kalkun     Nemme pølsehorn     Blommetrifli     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Dagmartærte     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Morgenbirkes - fryseegnede     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Fersken suppe (den er genial)     Græsk-Yoghurt brød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]