800 g kyllingefilet,
1 hakket løg,
3 fed hakket hvidløg,
1 halv dåse ananas,
1 lille dåse kokosmælk,
1 dåse bambusskud
2 limefrugter,
1 dåse mandariner,
100 g smuttede mandler,
100 g kokos,
lidt frisk revet ingefær,
1 spsk karry,
salt og peber,
2 dl grønsags boullion,
500 ml let fraice 6%( fra Fdb kan koges uden at skille)
250 g ris
Svits de hakkede løg og hvidløg og brænd karryen af i olie. Skær kyllingen i tern og steg kyllingefileterne i gryden. tilsæt kokosmælk, ananas, bambusskud, kokos, mandler, presset lime, ingefær, salt og peber og bouillon. Lad det simre ca. 30-40 min. Og kog risene imens. Hæld til sidst mandariner og let fraiche i og lad det hurtigt koge op.
Kan serveres med yderligere ristet kokosmel og rosiner.