opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta med frisk lime og fisk

Pasta med frisk lime og fisk

Pasta med frisk lime og fisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.138
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g spinat- og hvid linguine
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
3 fed hvidlog, knuste
1 spsk. revet limeskal
2 spsk. birkesfro
250 g rogget orred, skind og ben fjernet
400 g camemberost, hakket
2 spsk. dild, friskhakket

limebaade til servering


SÅDAN GØR DU
Kog linguine i en stor gryde kogende vand tilsat salt.
Varm olivenolien i en anden gryde. Tilsaet hvidlog og steg over lav varme i 3 min. Kom limeskal, birkesfro og pastaen i gryden, og vend det omhyggeligt, saa det daekker pastaen.
Vend orred, camember rundt i blandingen, og lad det simre over svag varme til camemberosten begynder at smelte. Vend detomhyggeligt rundt i pastaen sammen med lidt presset limesaft og server straks.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pasta med frisk lime og fisk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pasta med frisk lime og fisk fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta med frisk lime og fisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Røræg i ovn     Piment sauce     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Hurtig boller (skal ikke hæve)     små timian kartofler     Ægte fastelavnsboller     Jægerens dyreragout     Cremeboller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Mormors amerikanske chokoladekage     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Champignon-broccolitærte med skinke     Raclette med det hele     Amerikansk farsbrød     Karbonader i fløde/porre sauce     Påskekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]