opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta med frisk lime og fisk

Pasta med frisk lime og fisk

Pasta med frisk lime og fisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.236
Visninger
109
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g spinat- og hvid linguine
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
3 fed hvidlog, knuste
1 spsk. revet limeskal
2 spsk. birkesfro
250 g rogget orred, skind og ben fjernet
400 g camemberost, hakket
2 spsk. dild, friskhakket

limebaade til servering


SÅDAN GØR DU
Kog linguine i en stor gryde kogende vand tilsat salt.
Varm olivenolien i en anden gryde. Tilsaet hvidlog og steg over lav varme i 3 min. Kom limeskal, birkesfro og pastaen i gryden, og vend det omhyggeligt, saa det daekker pastaen.
Vend orred, camember rundt i blandingen, og lad det simre over svag varme til camemberosten begynder at smelte. Vend detomhyggeligt rundt i pastaen sammen med lidt presset limesaft og server straks.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta med frisk lime og fisk fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta med frisk lime og fisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Mornay sauce     Ægte indianer-røv     irsk stuvning med svinekød     gammel Estrup gryde     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]