opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnstegt kylling

Ovnstegt kylling

Ovnstegt kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(204)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
55.242
Visninger
581
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stor kylling ca 1 1/2 kg
30 g smor
salt
1 tsk. paprika
3- flaaede tomater
1/2 tsk. torret rosmarin eller 1 kvist frisk
1 fed hvidlog
3-4 spsk. olie
1-2 dl bouillon

SOVS:
25 g smor eller margarine
indmad fra kyllingen
2 spsk. hakket ckalottelog
vinger
hals 4 kviste persille
1 lille gulerod
ca. 3-4 dl vand
evt. lidt med udror i flode

TILBEHOR:
Gron salat og flute


SÅDAN GØR DU
Gnid kyllingen indvendig med smor, blandet med salt og paprika. Skaer de flaaede tomater i kvarte og laeg dem i kyllingen. Luk kyllingen og saet den op med kodpinde. Gnid skindet med rosmarin og 1 overskaaert fed hvidlog. Pensl hele kyllingen med olie. Laeg den i et ikke for dybt fad/lille bradepande og saet den paa ovnristen midt i ovnen ved 275 grader i ca. 15 min. til den er gylden. Daemp varmen til 185 grader og haeld ganske lidt bouillon ved. Dryp ofte kyllingen, mens den steger. Samlet stegetid 1-1 1/4 time.

SOVS:
Svits finhakket indmad i lidt smor sammen med finhakket skalottelog. Tilsaet vinger, hals, persille og 1 gulerod samt vand. Skum og tilsaet salt. Smaakoger 45 min. under laag. Si kogesaften og jaevn den med lidt mel udrort i flode. lad sovsen koge 10 min., samg den til og giv dem evt. 1 dr. kulor.
Haeld skyen fra kyllingen op i sovsen. Drys salt over kyllingen og stil en et ojeblik under grill. Ovndor paa klem eller aaben ventil. Faerdig naar kyllingen er sprod.
SERVERING
Serveres med gron salat og flute.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ovnstegt kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnstegt kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Trylledej (ikke spiseligt)     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween kage kirkegård      Den bedste Crispy chicken burger     Grillet vildt dyrekølle     Klamme fingre     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Gulerodskage (Rå)     Nemme flûtes     Berliner pfannkuchen     Bedstemor Ands æbletærte II     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]