opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Helstegt dådyrkølle

Helstegt dådyrkølle

Helstegt dådyrkølle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.708
Visninger
931
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 dådyrkølle
1 bundt persille
1 kg spinat
500 g champignon
300 g perleløg
smør
1 gulerod
1 pastinak
1 lille knoldselleri
1 porre
1 kg aspargeskartofler

Til bordelaise:
½ l. brun fond eller bouillon
½ l. kraftig rødvin
250 g usaltet smør


SÅDAN GØR DU
Dådyrkøllen udbenes og afpudses (afpudset og benet skal bruges til sovsen).
Persille og spinat plukkes og skylles grundigt. Blandes i letsaltet vand. Presses fri for vand og hakkes let og krydres med salt og peber, fyldes i den udbenede dyrekølle som herefter snøres.
Dådyrkøllen brunes og steges ca. 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180-200°. *Afpudset og benet brunes i en gryde sammen med de skyllede urterester, dækkes med vand (ca. 1 l). Koges ca. 1 time, sigtes og nedkoger med rødvinen til det halve.
Sovsen monteres med det usaltede smør. Herefter må den ikke koge, da den ellers vil skille.
Perleløgene pilles og koges møre i let saltet vand, hældes i en sigte. Svampene renses for jord skylles og skæres i kvarte. Ristes på panden i smør. Vend perleløgene med svampene.
SERVERING
Servér den udskårne dådyrkølle med svampe - perleløgfricassé, urter, kogte kartofler og den liflige bordelaise.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

bjarne
21.11.2008, 16:17
hva skal man så gøre med 1 gulerod 1 pastinak 1 lille knoldselleri 1 porre
 
Denne gode opskrift på Helstegt dådyrkølle fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Helstegt dådyrkølle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Advent er de fire søndage før jul. Mere præcist søndagene op til den 25. december. Hvis juleaften falder på en søndag, er denne dag også fjerde søndag i advent.
Se opskrifter her
hvid streg
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Anderledes Kylling Parmesan     Stegt flæsk m. persillesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Børnenes kokoskugler     Mormors Stegte sild i eddike     Oldes Kokoskranse     Raclette med det hele     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Sukkerfri Brunkager     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt kalkun     Biscotti, sprøde julesmåkager     Tranebærsauce     Mørbrad á l órange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme æbleskiver     Hjemmelavede snebolde med marcipan og sprød chokolade     Knasende chokolade cornflakes     Sukkerfri Fedtebrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]