opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Helstegt dådyrkølle

Helstegt dådyrkølle

Helstegt dådyrkølle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
30.946
Visninger
886
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

maduniverset.dk

DU SKAL BRUGE
1 dådyrkølle
1 bundt persille
1 kg spinat
500 g champignon
300 g perleløg
smør
1 gulerod
1 pastinak
1 lille knoldselleri
1 porre
1 kg aspargeskartofler

Til bordelaise:
½ l. brun fond eller bouillon
½ l. kraftig rødvin
250 g usaltet smør


SÅDAN GØR DU
Dådyrkøllen udbenes og afpudses (afpudset og benet skal bruges til sovsen).
Persille og spinat plukkes og skylles grundigt. Blandes i letsaltet vand. Presses fri for vand og hakkes let og krydres med salt og peber, fyldes i den udbenede dyrekølle som herefter snøres.
Dådyrkøllen brunes og steges ca. 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180-200°. *Afpudset og benet brunes i en gryde sammen med de skyllede urterester, dækkes med vand (ca. 1 l). Koges ca. 1 time, sigtes og nedkoger med rødvinen til det halve.
Sovsen monteres med det usaltede smør. Herefter må den ikke koge, da den ellers vil skille.
Perleløgene pilles og koges møre i let saltet vand, hældes i en sigte. Svampene renses for jord skylles og skæres i kvarte. Ristes på panden i smør. Vend perleløgene med svampene.
SERVERING
Servér den udskårne dådyrkølle med svampe - perleløgfricassé, urter, kogte kartofler og den liflige bordelaise.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

bjarne
21.11.2008, 16:17
hva skal man så gøre med 1 gulerod 1 pastinak 1 lille knoldselleri 1 porre


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Helstegt dådyrkølle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Helstegt dådyrkølle fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Helstegt dådyrkølle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Absolut bedste BBQ marinade     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]