opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Helstegt dådyrkølle

Helstegt dådyrkølle

Helstegt dådyrkølle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.594
Visninger
921
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 dådyrkølle
1 bundt persille
1 kg spinat
500 g champignon
300 g perleløg
smør
1 gulerod
1 pastinak
1 lille knoldselleri
1 porre
1 kg aspargeskartofler

Til bordelaise:
½ l. brun fond eller bouillon
½ l. kraftig rødvin
250 g usaltet smør


SÅDAN GØR DU
Dådyrkøllen udbenes og afpudses (afpudset og benet skal bruges til sovsen).
Persille og spinat plukkes og skylles grundigt. Blandes i letsaltet vand. Presses fri for vand og hakkes let og krydres med salt og peber, fyldes i den udbenede dyrekølle som herefter snøres.
Dådyrkøllen brunes og steges ca. 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180-200°. *Afpudset og benet brunes i en gryde sammen med de skyllede urterester, dækkes med vand (ca. 1 l). Koges ca. 1 time, sigtes og nedkoger med rødvinen til det halve.
Sovsen monteres med det usaltede smør. Herefter må den ikke koge, da den ellers vil skille.
Perleløgene pilles og koges møre i let saltet vand, hældes i en sigte. Svampene renses for jord skylles og skæres i kvarte. Ristes på panden i smør. Vend perleløgene med svampene.
SERVERING
Servér den udskårne dådyrkølle med svampe - perleløgfricassé, urter, kogte kartofler og den liflige bordelaise.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

bjarne
21.11.2008, 16:17
hva skal man så gøre med 1 gulerod 1 pastinak 1 lille knoldselleri 1 porre
 
Denne gode opskrift på Helstegt dådyrkølle fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Helstegt dådyrkølle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Når de nybagte studenter kører rundt og bliver fejret af deres familier, skal der lidt godt og lækkert på bordet. Hovedreglen er at småt og nemt er godt – studenterne er som regel ikke hvert sted i lang tid ad gangen, og hvert sted de besøger får de både mad og drikke. Overvej også at servere drikke uden alkohol - de kommer ikke til at vansmægte af den grund! Find inspiration til mad til de nye studenter her på Maduniverset.
Se opskrifter her
hvid streg
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fedtfattig frugtsalat     Grillspyd     Hakkebøf i fad     Grove snobrød     Kyllingespyd med bacon marinade     Hummersuppe     LCHF boller (cloud bread)     Pirogger med oksekød     Fiske lagkage     Dampet laks II     Oksefilet med hvidløg     Nem softice     Græske frikadeller     Butterdejs-stang med laks     Filopakker med spinat, fetaost og chili     Nem sovs til andesteg eller flæskesteg.     Dansk bøf m. pandesauce     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kogning af majs     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]