opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddebrød

Valnøddebrød

Valnøddebrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.885
Visninger
195
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
25 g plantemargarine
1 dl. vand
1 dl. mælk
15 g gær
75 g sigtemel ( 1½ dl )
ca. 250 g mel ( 5 dl )
1 tsk. salt
40 g valnødder

Pynt
1 æg
10 - 20 g valnødder


SÅDAN GØR DU
Smelt margarinen og hæld den i en skål, tilsæt vand og mælk og rør gæren ud i den lunkne blanding. Tilsæt sigtemel, salt og grofthakkede valnødder. Ælt så meget mel i dejen, at den er smidig uden at være for fast.
Lad den hæve tildækket i 1 time.
Slå dejen ned, form et ovalt brød, sæt på bagepapir og lad brødet efterhæve i 30 min.
Pensl med sammenpisket æg, drys med hakkede valnødder og bag ved 190° i ca. 35 min.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Valnøddebrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddebrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Ægte indianer-røv     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Vegetar bolognese     Ristaffel     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Raclette med det hele     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Karbonader i fløde/porre sauce     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Hjemmelavet marcipanbrød     Grønkålssalat med mandler og æbler     Mandarin kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]