opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ris a l’amande med kirsebærsauce

Ris a l’amande med kirsebærsauce

Ris a l’amande med kirsebærsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.241
Visninger
844
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 dl grødris
1 dl vand
½ L sødmælk
1 stang vanille
50 g hk. mandler
2-3 spsk sukker
½ L piskefløde
Husk endelig 1 hel mandel hvis der er en mandelgave på spil!

1 glas dessertkirsebær (ca. 400 g)
1½ spsk majsstivelse
lidt vand


SÅDAN GØR DU
Kog risene et par min i vandet. Tilsæt mælken og flækket vanillestang og lad det koge ved svag varme ca. 50 min. Rør nogle gange undervejs. Tag vanillestangen op og afkøl grøden.
Rør mandler og sukker i grøden.
Pisk fløden til skum og ved først lidt af skummet i grøden og derefter resten.
Husk at komme den hele mandel i.!
Sættes tildækket i køleskabet.
Kan evt. laves aftenen i forvejen.
Bring kirsebær og lage i kog. Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Kog kort igennem.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ris a l’amande med kirsebærsauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ris a l’amande med kirsebærsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ris a l’amande med kirsebærsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Røræg i ovn     Piment sauce     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     små timian kartofler     Ægte fastelavnsboller     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Cremeboller     Raclette med det hele     Jægerens dyreragout     Champignon-broccolitærte med skinke     Mormors amerikanske chokoladekage     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Amerikansk farsbrød     Tunmousse      Kaperssauce     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]