opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ris a l’amande med kirsebærsauce

Ris a l’amande med kirsebærsauce

Ris a l’amande med kirsebærsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
30.299
Visninger
859
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 dl grødris
1 dl vand
½ L sødmælk
1 stang vanille
50 g hk. mandler
2-3 spsk sukker
½ L piskefløde
Husk endelig 1 hel mandel hvis der er en mandelgave på spil!

1 glas dessertkirsebær (ca. 400 g)
1½ spsk majsstivelse
lidt vand


SÅDAN GØR DU
Kog risene et par min i vandet. Tilsæt mælken og flækket vanillestang og lad det koge ved svag varme ca. 50 min. Rør nogle gange undervejs. Tag vanillestangen op og afkøl grøden.
Rør mandler og sukker i grøden.
Pisk fløden til skum og ved først lidt af skummet i grøden og derefter resten.
Husk at komme den hele mandel i.!
Sættes tildækket i køleskabet.
Kan evt. laves aftenen i forvejen.
Bring kirsebær og lage i kog. Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Kog kort igennem.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ris a l’amande med kirsebærsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ris a l’amande med kirsebærsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Ristaffel     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Kartoffelmos og kødsovs i fad     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Den bedste ungarske gullasch     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Dadler med bacon     Hannes vafler.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Mors Flæske-Pandekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Sommersalat     Hjemmelavet rødkål     Lyn stegt kylling med bok choy     Rødbedesalat med pærer      Indisk rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]