opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skaldyrsfondue

Skaldyrsfondue

Skaldyrsfondue
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(106)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.985
Visninger
338
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 løg
1 spsk olivenolie
1 dl tør hvidvin
2 spsk pernod, kan undlades
1 kg rensede blåmuslinger
400 g pillede nordsørejer
3/4 liter olie
2 1/2 dl creme fraiche 18%
salt friskkværnet hvid peber
1 bundt dild


SÅDAN GØR DU
1. Pil løget og skær det i både. Varm olivenolien i en mellenstor gryde og lad løgbådene blive klare heri. Spæd med hvidvin og evt. pernod. Hæld muslingerne i gryden og lad det stå i ca. 5 minutter under låg ved god varme, til de har åbnet sig, ryst gryden et par gange.
2. Hæld muslingerne i en sigte og lad dem dryppe af over en skål. Pil muslingerne ud af skallen, kasser evt. lukkede eksemplarer. Anret muslingerne og rejer.
3. Rør creme fraichen med 3-4 spsk. muslingesuppe og krydr med salt og peber. Skyl og tør dilden. Hak fint og rør den i creme fraichen.
4. Varm olien i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden.
5. Stik muslinger og rejer på fonduegaflerne og steg dem i den varme olie. Spis creme fraiche-saucen til.
6. Velegnet tilbehør er også creme fraiche med tomat, sennepsmayonnaise med dild, lyst brød og tør hvidvin.
SERVERING
Til Nytår.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skaldyrsfondue fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skaldyrsfondue, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Absolut bedste BBQ marinade     Pirog med krydret kødfyld     persillesmør     Hjemmelavet blodpølse     Rejer al pil pil     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Søpapegøjebryst i Blåbær     Pasta Cabonara uden æg     Påskekyllinger af kogte æg     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     Maskeret blomkål med rejer     Bondeklejner (norske klejner)     Hjemmelavet fyldt chokolade     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Brændenældepesto     Jomfruhummerhalesoufflé     Børnenes kokoskugler     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Hannes vafler.     Familien Nørgaards Juleleverpostej     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]