opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › tyrkisk spinatgryde

tyrkisk spinatgryde

tyrkisk spinatgryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.108
Visninger
201
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2-3 spsk. olie
1 stort løg
3oo gr. Hakket oksefars
1 lille ds. Tomatkoncentrat
½ ds. flåede tomater
1 tsk. Paprika
¾ tsk. Salt
1 knsp. Peber
6-8 kugler helbladet spinat
2 dl vand
1/3 terning hønsebouillon
2 dl basmati ris
dip:
2½ dl yoghurt naturel
1-2 fed hvidløg
¼ tsk. Salt.


SÅDAN GØR DU
Hak løget fint, og svits det i olien. De skal ikke være brune. Brun kødet oveni og tilsæt resten på nær ris. Lad det simre ved svag varme. Efter 15 minutter tilsættes ris og det simrer færdig til risene er møre.
Lav dressingen imens det andet bliver færdigt.

SERVERING
Server med brød, og en klat dressing ovenpå retten.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler tyrkisk spinatgryde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på tyrkisk spinatgryde fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet tyrkisk spinatgryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kanelsnegle kagemand     Koteletter i Fad med paprika     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tunmousse med rød kaviar.     Pasta med laks og appelsin     Gazpacho (kold tomatsuppe)     Gratinerede Bagekartofler     Waldorfsalat - Gammeldags     Vandbakkelse kagemand     Grundopskrift til al wokmad     grov kartoffelmos     Jægerens dyreragout     Tunmousse med bladselleri     Blødende chokoladekage     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     ”Idiotsikre” boller.     Hawaiikylling     Bulgurkylling     Tomatsuppe     Madbrød med rosmarin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]