opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio

Carpaccio

Carpaccio
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.576
Visninger
284
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kalvemørbrad eller filet. Oksekød kan også anvendes.
God parmesanost
Ekstra Jomfruolivenolie
Ruccola


SÅDAN GØR DU
Kødet renses grundigt for fedt og sener og skæres i skiver af en halv centimeters tykkelse. Skiverne lægges mellem to fryseposer og tampes med den modsatte side af æggen på en tung kniv, så fibrene slås i stykker. Derefter skal skiverne have en tur mere med den flade side af kniven. Skiverne skal ikke være mere end 1 - 2 millimeter tykke, når du er færdig.
SERVERING
Anret skiverne på en bund af ruccola, drys med tynde flager af god parmesan hæld jomfruolivenolie med citron over retten og slut af med flere ruccolablade.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Harry Nielsen
03.02.2010, 10:46
Jeg må på det kraftigste aflive den myte som mange tror, nemlig at bakterier dræbes ved nedfrysning. Dette er ikke tilfældet, men kun at bakterierne holdes i ro på det samme antal, som da de blev sat ind i fryseren, men at de begynder at arbejde og formere sig med det samme at temperaturen stiger igen. Det kan blive til en sandbakterie-bombe !!!!!!!!

Mikael Blak Thomsen
04.06.2008, 09:33
jeg vil bare gerne sige dette er super lækkert. Men det er en rigitg god ide at fryse kødet ned i ca. 18 timer når det er trykket helt flat. Det er også en rigtig god ide når man fryser det at ligge et fad over på kødet så det ikke buer. Man skal være meget forsigtig når man tager det ud da det har nemt ved at knække. Vis du gør dette er du også sikke på dine gæster overlever denne dejlige ret, da alle bakterier vil forsvinde ved nedfrysning.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Carpaccio opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Carpaccio fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Kanelgifler     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Hakkebøffer med stegte grønsager og hjemmelavet chilimayo     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mælkesnitter     Syltede valnødder     Jægerens dyreragout     Røræg i ovn     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Klamme fingre     Raclette med det hele     Bagt rodfrugtmos     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]