opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio

Carpaccio

Carpaccio
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.817
Visninger
289
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kalvemørbrad eller filet. Oksekød kan også anvendes.
God parmesanost
Ekstra Jomfruolivenolie
Ruccola


SÅDAN GØR DU
Kødet renses grundigt for fedt og sener og skæres i skiver af en halv centimeters tykkelse. Skiverne lægges mellem to fryseposer og tampes med den modsatte side af æggen på en tung kniv, så fibrene slås i stykker. Derefter skal skiverne have en tur mere med den flade side af kniven. Skiverne skal ikke være mere end 1 - 2 millimeter tykke, når du er færdig.
SERVERING
Anret skiverne på en bund af ruccola, drys med tynde flager af god parmesan hæld jomfruolivenolie med citron over retten og slut af med flere ruccolablade.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Harry Nielsen
03.02.2010, 10:46
Jeg må på det kraftigste aflive den myte som mange tror, nemlig at bakterier dræbes ved nedfrysning. Dette er ikke tilfældet, men kun at bakterierne holdes i ro på det samme antal, som da de blev sat ind i fryseren, men at de begynder at arbejde og formere sig med det samme at temperaturen stiger igen. Det kan blive til en sandbakterie-bombe !!!!!!!!

Mikael Blak Thomsen
04.06.2008, 09:33
jeg vil bare gerne sige dette er super lækkert. Men det er en rigitg god ide at fryse kødet ned i ca. 18 timer når det er trykket helt flat. Det er også en rigtig god ide når man fryser det at ligge et fad over på kødet så det ikke buer. Man skal være meget forsigtig når man tager det ud da det har nemt ved at knække. Vis du gør dette er du også sikke på dine gæster overlever denne dejlige ret, da alle bakterier vil forsvinde ved nedfrysning.
 
Denne gode opskrift på Carpaccio fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Mælkesnitter     Verdens bedste brød     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Hummersuppe     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Helstegt Oksestriploin     Oliventapenade     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pastaret i fad     Nem softice     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]