Annoncering | Mobil/tablet version | 167 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio

Carpaccio

Carpaccio
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.002
Visninger
278
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE
Kalvemørbrad eller filet. Oksekød kan også anvendes.
God parmesanost
Ekstra Jomfruolivenolie
Ruccola


SÅDAN GØR DU
Kødet renses grundigt for fedt og sener og skæres i skiver af en halv centimeters tykkelse. Skiverne lægges mellem to fryseposer og tampes med den modsatte side af æggen på en tung kniv, så fibrene slås i stykker. Derefter skal skiverne have en tur mere med den flade side af kniven. Skiverne skal ikke være mere end 1 - 2 millimeter tykke, når du er færdig.
SERVERING
Anret skiverne på en bund af ruccola, drys med tynde flager af god parmesan hæld jomfruolivenolie med citron over retten og slut af med flere ruccolablade.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR

Harry Nielsen
03.02.2010, 10:46
Jeg må på det kraftigste aflive den myte som mange tror, nemlig at bakterier dræbes ved nedfrysning. Dette er ikke tilfældet, men kun at bakterierne holdes i ro på det samme antal, som da de blev sat ind i fryseren, men at de begynder at arbejde og formere sig med det samme at temperaturen stiger igen. Det kan blive til en sandbakterie-bombe !!!!!!!!

Mikael Blak Thomsen
04.06.2008, 09:33
jeg vil bare gerne sige dette er super lækkert. Men det er en rigitg god ide at fryse kødet ned i ca. 18 timer når det er trykket helt flat. Det er også en rigtig god ide når man fryser det at ligge et fad over på kødet så det ikke buer. Man skal være meget forsigtig når man tager det ud da det har nemt ved at knække. Vis du gør dette er du også sikke på dine gæster overlever denne dejlige ret, da alle bakterier vil forsvinde ved nedfrysning.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Carpaccio opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Carpaccio fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]