opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › vichyssoise

vichyssoise

vichyssoise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.844
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg porrer i skiver
½ kg kartofler i tern
1 l. bouillon(knorrs hønse)
½ tsk. Salt
hvid peber
estragon
¼ piskefløde
1 bundt persille



SÅDAN GØR DU
Kog grøntsagerne i bouillon til de er godt møre. Blend. Kog massen i 10 min. Og tilsæt krydderier og hakket persille. Jeg kunne aldrig finde på at bruge en persillehakker, den river persillen. Nej brug en god kniv, det tager ikke længere tid.
Hæld fløden i og giv et opkog.
SERVERING
Suppen smager lige godt om den serveres varm eller kold. Originalt serveres den kold. Klip evt. purløg over ved servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på vichyssoise fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet vichyssoise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sprøde pomfritter af daggamle kogte kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Kogning af majs     Græsk rejetærte     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Tvebakkekage     Blommelikør     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Mornay sauce     Brombærsyltetøj med rom     Yoghurtboller     Gulerodskage (Rå)     Madbrød med rosmarin     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]