opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › vichyssoise

vichyssoise

vichyssoise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.923
Visninger
137
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg porrer i skiver
½ kg kartofler i tern
1 l. bouillon(knorrs hønse)
½ tsk. Salt
hvid peber
estragon
¼ piskefløde
1 bundt persille



SÅDAN GØR DU
Kog grøntsagerne i bouillon til de er godt møre. Blend. Kog massen i 10 min. Og tilsæt krydderier og hakket persille. Jeg kunne aldrig finde på at bruge en persillehakker, den river persillen. Nej brug en god kniv, det tager ikke længere tid.
Hæld fløden i og giv et opkog.
SERVERING
Suppen smager lige godt om den serveres varm eller kold. Originalt serveres den kold. Klip evt. purløg over ved servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på vichyssoise fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet vichyssoise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Hannes vafler.     Sprækkringler (Rugkringler)     Fondue     Tunmousse      Blødende chokoladekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme flûtes     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]