opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vidunderkyllinger

Vidunderkyllinger

Vidunderkyllinger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(35)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.299
Visninger
164
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 store kyllinger a 1100 g
1 fed hvidlog
1 stort finhakket log
4 tomater fra daase
ca. 100 g smor

Tomatsovs:
4 fed hvidlog
2 spsk. olie
resten af 1 kg ds henkogte tomater
2 spsk. hakket persille
2-3 spsk. torret eller frisk esdragon
stegekraften fra fadet


SÅDAN GØR DU
Del de rensede kyllinger i kvarte. Smor et stort fad godt. Hak hvidlog, log, persille og 4 tomater fra daase. Fordel blandingen i fadet. Laeg herpaa kyllingerne med skindsiden nedad. Fordel halvdelen af smorret over. Saet fadet midt i ovnen ved 235 grader i ca. 20 min. dryp ofte med stegekraften. vend kyllingerne og fordel resten af smorret over. Videresteg kyllingerne i ca. 20 min. Maerk ved laaret om kodet er mort. Er kyllingerne ikke brune nok, naar de er more, faar de lige en sidste bruning under grillen.

Tomatsovs:
Snit hvidlogsfeddene i skiver og damp dem klare i olie. Tilsaet ituskaarne tomater, hakket persille og esdragon. Man skal ikke bruge vaeden fra daasen. Sovsen smaakoger i 10 min. og smages til med salt. Tilsaet stegekraften fra kyllingerne. Naar kyllingerne er more, anrettes i et dybt serveringsfad, og tomatsovsen haeldes over.
SERVERING
Serveres med sprode flutes og gron salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vidunderkyllinger fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vidunderkyllinger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Trylledej (ikke spiseligt)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     Nemme pølsehorn     Nemme flûtes     Mælkesnitter     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt grillet oksefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tvebakkekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Yoghurtboller     Grovboller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]