Del de rensede kyllinger i kvarte. Smor et stort fad godt. Hak hvidlog, log, persille og 4 tomater fra daase. Fordel blandingen i fadet. Laeg herpaa kyllingerne med skindsiden nedad. Fordel halvdelen af smorret over. Saet fadet midt i ovnen ved 235 grader i ca. 20 min. dryp ofte med stegekraften. vend kyllingerne og fordel resten af smorret over. Videresteg kyllingerne i ca. 20 min. Maerk ved laaret om kodet er mort. Er kyllingerne ikke brune nok, naar de er more, faar de lige en sidste bruning under grillen.
Tomatsovs:
Snit hvidlogsfeddene i skiver og damp dem klare i olie. Tilsaet ituskaarne tomater, hakket persille og esdragon. Man skal ikke bruge vaeden fra daasen. Sovsen smaakoger i 10 min. og smages til med salt. Tilsaet stegekraften fra kyllingerne. Naar kyllingerne er more, anrettes i et dybt serveringsfad, og tomatsovsen haeldes over.
Serveres med sprode flutes og gron salat.