opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasticcio, græsk makaroni

Pasticcio, græsk makaroni

Pasticcio, græsk makaroni
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(306)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
34.984
Visninger
523
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
200g makaroni
1 løg
1 ds. flåede tomater
½ kop olivenolie
500g oksefars
½ kop vand
2 spsk tomatkoncentrat
1 tsk salt
peber
½ terning hønsebouillon
100g friskrevet parmesan eller mozzarella
½ kop rasp

ostesauce:
4 strøgne spsk. Mel
½ l. mælk
3 æg
½ tsk salt
reven muskatnød



SÅDAN GØR DU
Kog makaronien i rigeligt, letsaltet vand. Dryp af og lad stå. Svits løg og kød, tilsæt tomater. Tomatpastaen røres med vand og hældes i med salt, peber og bouillon. Snurrer i 30 min. Kødet blandes med makaronien og halvdelen af osten.
Lav en hvid opbagt sovs. Pisk æg med salt og muskat og rør det i sovsen. Bland resten af osten i. et smurt ildfast fad drysses med rasp, makaroni hældes i. Ostesovsen hældes over.
Bag i forvarmet ovn, ved 200 grader i 30 min.
SERVERING
Server en frisk tomatsalat til, og evt. en tzatziki.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasticcio, græsk makaroni fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasticcio, græsk makaroni, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Chokoladekage på 5 min. i en kop     Raclette med det hele     paella skøtt     Fedtfattig kartoffelfad.     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Paneret brie pandestegt     Mørbradgryde m. ris     Simpel og lækker Biksemad     Marengs med dadler og chokolade     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Porrer i fad med oksekød     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Farmors tortellini     Ægte indianer-røv     Kyllingesalat     melboller til supper     Millionbøf fedtfattig     Forloren hare m ribs-flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]