4 filetter af kyllingebryst
310 g makaroni albuer
0,6 dl olivenolie
1 log, hakket
1 gulerod, hakket
2 zucchini, i tern
440 g tomatsuppe fra daase
90 g cremefraiche
185 g revet cheddarost
Kyllingekodet trimmes for fedt og sener. Forvarm ovnen til 189 grader. Makaronien koges i en gryde kogende vand tilsat salt. Den sigtes godt.
Skaer kyllingen ud i lange strimler og dernaest i terninger. Varm olien i en pande. Steg kyllingestykkerne hurtigt ved hoj varme til de er brune, men ikke gennemstegte, dryppes af paa kokkenrulle. Tilsaet log og gulerod. Omrores ved moderat varme i 10 min. Tilsaet zucchini og tomatsuppe, bring det i kog og lad det simre i 5 min. Tages af varmen.
Bland pasta, kylling, tomatblanding og cremefraiche. Smages til med salt og peber. Fordeles i et lavt, ovnfast fad og osten kommes over.
Bagetid: 20 min, eller til den er gylden og gennembagt.
17.09.2010, 13:50