opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbrad fra Caribien

Mørbrad fra Caribien

Mørbrad fra Caribien
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(136)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.574
Visninger
670
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 mørbrad ca. 500 gram.
1-2 løg.
1 spsk. smør.
2 spsk. middelstærk karry.
3 dl. hønsebouillon.
4 dl. kokosmælk.
Salt.
Peber.
4 dl. hvide ris.
2 spsk. hakket purløg.


SÅDAN GØR DU
Pil og hak løgene og opvarm smørret på en stegepande, og svits løg og karry i ca. 5 min. til løgene er møre.
Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver og steg dem igennem i ca. 10 min. , og tilsæt bouillon, kokosmælk, salt og peber og bring det i kog.
Dæmp varmen og lad saucen simre til den er jævn, ca. 20 min.
Kog så risene imens til de er møre.
Hæld de nykogte ris op på et serveringsfad og læg kødretten ovenpå, og drys med purløg.
SERVERING
Serveres med frisk grøn salat og flutés.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gabi
12.03.2007, 18:45
Uha det lyder lækkert, den skal prøves i nærmeste fremtid :-)
 
Denne gode opskrift på Mørbrad fra Caribien fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbrad fra Caribien, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Marinade til salat     Indbagte rejer     Studenterbrød     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Jægerens dyreragout     Marinade til kyllingfilet     Fuglekvidder     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]