opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(570)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Madbrød med rosmarin
95.358
Visninger
2.029
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 24.01.2019 Madbrød med rosmarin var dagens opskrift den 24.01.2019

DU SKAL BRUGE
25 g. gær,
½ l. lunken vand,
ca. 1 kg hvedemel,
50 g soltørrede tomater,
lidt frisk basilikum,
2 spsk. rosmarin, frisk el. tørret
3-4 fed hvidløg,
½-1 dl. olivenolie,
flagesalt eller anden gourmet salt.


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i lunken vand og bland salt i. Hak de soltørrede tomater fint. Bland dem i sammen med to pressede fed hvidløg og hakket basilikum. Sigt mel i så dejen stadig er lidt for våd til at ælte den. Stil den til hævning i mindst 4 timer, eller gerne natten over i køleskab i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir og drysset med mel. Sæt filmover, så den er luft tæt. Tag bradepanden ud og køleskabet og lad den stå en halv time og få stuetemperatur. Skal det brækkes i firkanter ved servering, kan man skære riller i. Skæres lange riller i brødet på langs og på tværs i passende firkanter, men så skal det lige hæve 1-1½ time mere, inden det bages. Bag det først 15 min ved 200 grader. Herefter pensles brødet med olie blandet med presset hvidløg og drysses med salt, peber og rosmarin, hvor efter det bages videre i ca. 10 min. til det er let gyldent.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

jytte svart
16.08.2017, 12:18
kan man udskifte noget af hvedemelet med groft mel
 
Denne gode opskrift på Madbrød med rosmarin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Madbrød med rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tyrkisk suppe     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Porrer i fad med oksekød     Ristaffel     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Brunch pølser,æg og bacon     Fastelavnsboller med creme     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Yoghurtboller     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Nemme pølsehorn     Grønkålssalat med mandler og æbler     Ægte fastelavnsboller     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]