opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(575)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Madbrød med rosmarin
105.118
Visninger
2.072
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 09.03.2020 Madbrød med rosmarin var dagens opskrift den 09.03.2020



DU SKAL BRUGE
25 g. gær,
½ l. lunken vand,
ca. 1 kg hvedemel,
50 g soltørrede tomater,
lidt frisk basilikum,
2 spsk. rosmarin, frisk el. tørret
3-4 fed hvidløg,
½-1 dl. olivenolie,
flagesalt eller anden gourmet salt.


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i lunken vand og bland salt i. Hak de soltørrede tomater fint. Bland dem i sammen med to pressede fed hvidløg og hakket basilikum. Sigt mel i så dejen stadig er lidt for våd til at ælte den. Stil den til hævning i mindst 4 timer, eller gerne natten over i køleskab i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir og drysset med mel. Sæt filmover, så den er luft tæt. Tag bradepanden ud og køleskabet og lad den stå en halv time og få stuetemperatur. Skal det brækkes i firkanter ved servering, kan man skære riller i. Skæres lange riller i brødet på langs og på tværs i passende firkanter, men så skal det lige hæve 1-1½ time mere, inden det bages. Bag det først 15 min ved 200 grader. Herefter pensles brødet med olie blandet med presset hvidløg og drysses med salt, peber og rosmarin, hvor efter det bages videre i ca. 10 min. til det er let gyldent.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

jytte svart
16.08.2017, 12:18
kan man udskifte noget af hvedemelet med groft mel
 
Denne gode opskrift på Madbrød med rosmarin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Madbrød med rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Orientalsk gulerodssuppe     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     LCHF boller (cloud bread)     Færøsk æblekage     Mors gulerodssalat med rosiner     Bagt rodfrugtmos     Suppekuren     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]