opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(576)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Madbrød med rosmarin
106.654
Visninger
2.080
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 09.03.2020 Madbrød med rosmarin var dagens opskrift den 09.03.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
25 g. gær,
½ l. lunken vand,
ca. 1 kg hvedemel,
50 g soltørrede tomater,
lidt frisk basilikum,
2 spsk. rosmarin, frisk el. tørret
3-4 fed hvidløg,
½-1 dl. olivenolie,
flagesalt eller anden gourmet salt.


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i lunken vand og bland salt i. Hak de soltørrede tomater fint. Bland dem i sammen med to pressede fed hvidløg og hakket basilikum. Sigt mel i så dejen stadig er lidt for våd til at ælte den. Stil den til hævning i mindst 4 timer, eller gerne natten over i køleskab i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir og drysset med mel. Sæt filmover, så den er luft tæt. Tag bradepanden ud og køleskabet og lad den stå en halv time og få stuetemperatur. Skal det brækkes i firkanter ved servering, kan man skære riller i. Skæres lange riller i brødet på langs og på tværs i passende firkanter, men så skal det lige hæve 1-1½ time mere, inden det bages. Bag det først 15 min ved 200 grader. Herefter pensles brødet med olie blandet med presset hvidløg og drysses med salt, peber og rosmarin, hvor efter det bages videre i ca. 10 min. til det er let gyldent.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

jytte svart
16.08.2017, 12:18
kan man udskifte noget af hvedemelet med groft mel
 
Denne gode opskrift på Madbrød med rosmarin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Madbrød med rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Ramsløgssalt     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Grillspyd     Rejer al pil pil     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Charlotte russe     Færøsk æblekage     Svampet kanelkage     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Lagkagebund     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]