opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dansk leverpostej

Dansk leverpostej

Dansk leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(247)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
69.723
Visninger
2.410
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 g svinelever
300 g spæk
3 spsk mel
4 dl fløde
2æg
1 revet løg
½-1 fed hvidløg kan undlades
1 tsk merian
½ tsk basilikum
½ tsk peber, 1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Lever og spæk hakkes 1-3 gange gennem kødmaskinen efter bahag. Mel, fløde og æg tilsættes og der røres en lind fars. Krydderierne tilsættes og blandes godt i farsen. Hvidløget kan undlades, men tilsættes det, så pres saften af eller hak løget meget fint. Postejfarsen hældes i forme og bages i ovnen ved 175º i ca. 1¼ time efter formenes størrelse. Ønskes leverpostej uden skorpe, sættes formene i vandbad under bagningen.
SERVERING
Sever postejen til koldt buffet
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Michael
13.01.2008, 15:06
Da jeg ofte lave and eller gås, erstatter spæk og fløde med overskud fedt fra enten and gås. Til 500g lever er 250g andefedt passende. Vil også tilføre mere salt og mindre peber end i den opgivende opskrift og erstat mel med nogle mosede kartofler

Jannick Bernbom
19.07.2007, 21:50
Hejsa. Har netop lavet leverpostej efter din opskrift,(2 gang) Har dog idag tilføjet bacon, ekstra salt og peber, og en smule timian. Det kan varmt anbefales ;o)
 
Denne gode opskrift på Dansk leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dansk leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fondue     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     irsk stuvning med svinekød     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Trylledej (ikke spiseligt)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Orientalsk gulerodssuppe     Færøsk æblekage     Bagt rodfrugtmos     Chokoladekage på 5 min. i en kop     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]