opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dansk leverpostej

Dansk leverpostej

Dansk leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(247)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
68.055
Visninger
2.390
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g svinelever
300 g spæk
3 spsk mel
4 dl fløde
2æg
1 revet løg
½-1 fed hvidløg kan undlades
1 tsk merian
½ tsk basilikum
½ tsk peber, 1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Lever og spæk hakkes 1-3 gange gennem kødmaskinen efter bahag. Mel, fløde og æg tilsættes og der røres en lind fars. Krydderierne tilsættes og blandes godt i farsen. Hvidløget kan undlades, men tilsættes det, så pres saften af eller hak løget meget fint. Postejfarsen hældes i forme og bages i ovnen ved 175º i ca. 1¼ time efter formenes størrelse. Ønskes leverpostej uden skorpe, sættes formene i vandbad under bagningen.
SERVERING
Sever postejen til koldt buffet
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Michael
13.01.2008, 15:06
Da jeg ofte lave and eller gås, erstatter spæk og fløde med overskud fedt fra enten and gås. Til 500g lever er 250g andefedt passende. Vil også tilføre mere salt og mindre peber end i den opgivende opskrift og erstat mel med nogle mosede kartofler

Jannick Bernbom
19.07.2007, 21:50
Hejsa. Har netop lavet leverpostej efter din opskrift,(2 gang) Har dog idag tilføjet bacon, ekstra salt og peber, og en smule timian. Det kan varmt anbefales ;o)
 
Denne gode opskrift på Dansk leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dansk leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Min perfekte stegte kylling:     Oreganobrød med parmesan     Gammeldaws æbleflæsk.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ægte indianer-røv     langtidsstegt farseret and     Marineret kalkunbryst- helstegt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Piment sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]