opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dansk leverpostej

Dansk leverpostej

Dansk leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(247)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
69.987
Visninger
2.412
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g svinelever
300 g spæk
3 spsk mel
4 dl fløde
2æg
1 revet løg
½-1 fed hvidløg kan undlades
1 tsk merian
½ tsk basilikum
½ tsk peber, 1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Lever og spæk hakkes 1-3 gange gennem kødmaskinen efter bahag. Mel, fløde og æg tilsættes og der røres en lind fars. Krydderierne tilsættes og blandes godt i farsen. Hvidløget kan undlades, men tilsættes det, så pres saften af eller hak løget meget fint. Postejfarsen hældes i forme og bages i ovnen ved 175º i ca. 1¼ time efter formenes størrelse. Ønskes leverpostej uden skorpe, sættes formene i vandbad under bagningen.
SERVERING
Sever postejen til koldt buffet
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Michael
13.01.2008, 15:06
Da jeg ofte lave and eller gås, erstatter spæk og fløde med overskud fedt fra enten and gås. Til 500g lever er 250g andefedt passende. Vil også tilføre mere salt og mindre peber end i den opgivende opskrift og erstat mel med nogle mosede kartofler

Jannick Bernbom
19.07.2007, 21:50
Hejsa. Har netop lavet leverpostej efter din opskrift,(2 gang) Har dog idag tilføjet bacon, ekstra salt og peber, og en smule timian. Det kan varmt anbefales ;o)
 
Denne gode opskrift på Dansk leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dansk leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Kold kartoffelsalat med agurk og vandmelon     Blommelikør     Hakket oksekød med champignon, basilikum flødesovs.     Færøsk æblekage     Coleslaw med hytteost     persillesmør     Boller m/ A38     Jordbær lemonade     Gode Råd - lette og luftige     T&T's Orientalske kylling i karry     Sund chokolademousse uden sukker og fløde     Gulerodskage (Rå)     Banan/chokolademuffins     Jordbær marcipan lagkage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Kåldolmere     Fondue     Is med rom rosiner     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]