opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller i karry af medisterpølse

Boller i karry af medisterpølse

Boller i karry af medisterpølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.846
Visninger
250
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 g medisterpølse (rå)
2 l vand
2 dl svindebouillon
50 g margarine
2-3 tsk karry (efter smag)
30 g hvedemel
8 dl kødbollevand
240 g ris


SÅDAN GØR DU
Bring vandet i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.

Risene tilberedes som anvist på emballagen.

Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.

Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.

Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.

Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bollus
21.06.2008, 19:08
karakter: !0 for opfindsomhed Men godt nok dovent
 
Denne gode opskrift på Boller i karry af medisterpølse fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller i karry af medisterpølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Vegetar Æble"flæsk"     Ostekage på marcipanbund med frisk frugt     Reje-meloncocktail.     Gammeldaws æbleflæsk.     Hummersauce     Fersken suppe (den er genial)     bærpure     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Coleslaw med æble og rosiner     Laks i fad med grøntsager og hvidvin     Kylling à la provence     Hjemmelavet Pikant ost     Salat m. grape/avocado     Kylling med chilie og flødeost     Algerisk grøntsagssuppe med cous cous     Gratineret kartoffelmos lasagne     Krydret julehjerte     Marinade til kylling     tzaziki     helstegt dyreryg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]