opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Haresteg

Haresteg

Haresteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(190)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.384
Visninger
624
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 hare
150 g spæk
25-30 g margarine
50 g sauce af fedtstof
75 g mel
3/4 l mælk
kulør
ribsgele
flødeskum


SÅDAN GØR DU
Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden. Margarinen fordeles under haren eller kaninen. Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges. Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele.

TIDER OG TEMPERATUR Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 1/2 time. Temperaturen stilles på 160° C.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Haresteg fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Haresteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Brownie med saltkaramel midte     Raclette med det hele     Norske boller     Grillet vildt dyrekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Palæo nøddebrød     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Stikkelsbærgrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Havkat i fad med grønsager og bacon     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]