Annoncering | Mobil/tablet version | 114 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.468 opskrifter fra 25.330 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Haresteg

Haresteg

Haresteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(184)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
27.107
Visninger
564
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
1 hare
150 g spæk
25-30 g margarine
50 g sauce af fedtstof
75 g mel
3/4 l mælk
kulør
ribsgele
flødeskum


SÅDAN GØR DU
Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden. Margarinen fordeles under haren eller kaninen. Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges. Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele.

TIDER OG TEMPERATUR Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 1/2 time. Temperaturen stilles på 160° C.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Haresteg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Haresteg fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Haresteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Koteletter i Fad med paprika     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fulkornsdurum Burgerboller med krydderurter      Hakket Oksekød med Hvidkål     Den bedste ungarske gullasch     Alt i ét fad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gullasch med kartoffelmos     Grønne asparges med bacon     Mælkesnitter     Græske frikadeller     Spagetti carbonara     Tunmousse      Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com