opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › PROVENCEPOSTEJ

PROVENCEPOSTEJ

PROVENCEPOSTEJ
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.030
Visninger
126
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
125 gr hvide bønner
500 gr aubergine
100 gr løg
3 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
300 gr tomater
200 gr grønpeberfrugt
1/2 spsk tørret herbes de provence
1 dl rasp
ca 1/2 dl tomatpure


SÅDAN GØR DU
sæt bønner i vand i 8 timer og kog dem i nyt vand i ca 1 time hæld vandet fra
auberginerne skæres i små tern og lægges i saltvand i 1/2 time
hak løg og svits dem i olie sammen med knus hvidløg pres auberginerne fri for vand og tilsættes svitset i ca 5 min
tomater og åeberfrugter skæres i små tern og blandes i auberginerne sammen med krydderurterne der tilsættes lidt vand blot så meget at det ikke brænder på der lægges låg på og det simre i 15 min raspen komme i de sidste min
bønnerne moses helt og røres i grønsagerne sammen med tomatpureen smages til med salt og peber
den presses sammen i en godt smurt form og bages i en 200 gr varm ovn i ca 50-60 min
SERVERING
spises til at stykke brød ..salat.. lidt A38 rørt med lidt provencekrydderi ..
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på PROVENCEPOSTEJ fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet PROVENCEPOSTEJ, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nachos m/kylling     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Færøsk æblekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme flûtes     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Mormors citronfromage     Helstegt grillet oksefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]