opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › PROVENCEPOSTEJ

PROVENCEPOSTEJ

PROVENCEPOSTEJ
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.588
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
125 gr hvide bønner
500 gr aubergine
100 gr løg
3 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
300 gr tomater
200 gr grønpeberfrugt
1/2 spsk tørret herbes de provence
1 dl rasp
ca 1/2 dl tomatpure


SÅDAN GØR DU
sæt bønner i vand i 8 timer og kog dem i nyt vand i ca 1 time hæld vandet fra
auberginerne skæres i små tern og lægges i saltvand i 1/2 time
hak løg og svits dem i olie sammen med knus hvidløg pres auberginerne fri for vand og tilsættes svitset i ca 5 min
tomater og åeberfrugter skæres i små tern og blandes i auberginerne sammen med krydderurterne der tilsættes lidt vand blot så meget at det ikke brænder på der lægges låg på og det simre i 15 min raspen komme i de sidste min
bønnerne moses helt og røres i grønsagerne sammen med tomatpureen smages til med salt og peber
den presses sammen i en godt smurt form og bages i en 200 gr varm ovn i ca 50-60 min
SERVERING
spises til at stykke brød ..salat.. lidt A38 rørt med lidt provencekrydderi ..
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på PROVENCEPOSTEJ fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet PROVENCEPOSTEJ, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Rebildsalat     Kold avocadosuppe med fløde     Ovnsstegt laks i folie     Victoria-kage med fyld     Raclette med det hele     Farmors æbleskiver     Banankage -uden fedt     Flødestuvet spinat     Helstegt grillet oksefilet     Sellerifrikadeller de bedste.     Boller med olie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]