opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › PROVENCEPOSTEJ

PROVENCEPOSTEJ

PROVENCEPOSTEJ
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.184
Visninger
126
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
125 gr hvide bønner
500 gr aubergine
100 gr løg
3 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
300 gr tomater
200 gr grønpeberfrugt
1/2 spsk tørret herbes de provence
1 dl rasp
ca 1/2 dl tomatpure


SÅDAN GØR DU
sæt bønner i vand i 8 timer og kog dem i nyt vand i ca 1 time hæld vandet fra
auberginerne skæres i små tern og lægges i saltvand i 1/2 time
hak løg og svits dem i olie sammen med knus hvidløg pres auberginerne fri for vand og tilsættes svitset i ca 5 min
tomater og åeberfrugter skæres i små tern og blandes i auberginerne sammen med krydderurterne der tilsættes lidt vand blot så meget at det ikke brænder på der lægges låg på og det simre i 15 min raspen komme i de sidste min
bønnerne moses helt og røres i grønsagerne sammen med tomatpureen smages til med salt og peber
den presses sammen i en godt smurt form og bages i en 200 gr varm ovn i ca 50-60 min
SERVERING
spises til at stykke brød ..salat.. lidt A38 rørt med lidt provencekrydderi ..
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på PROVENCEPOSTEJ fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet PROVENCEPOSTEJ, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Moussaka med squash og græskyoghurt     Langtidsstegt oksemørbrad     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Grillet jomfruhummerhaler     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Raclette med det hele     Hjemmelavet varmrøget laks     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Hectors Cashew Kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Fyldt kalkunbryst II     Koteletter i Fad med paprika     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]