opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tomatpasta med røget torsk og sesam

Tomatpasta med røget torsk og sesam

Tomatpasta med røget torsk og sesam
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.184
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
320 g røget torsk eller anden ferskrøget fisk
1,25 dl mælk
400 g tomat casereccie
1 gulerod
4 spsk. jordnøddeolie
1 lille løg, i skiver
150 g bønnespirer
1 ½ tsk. soyasauce
1 tsk. sesamolie
1 spsk. sesamfrø, ristede


SÅDAN GØR DU
Kom fisken i en gryde sammen med mælken og lidt ekstra vand, så det dækker, og pocher i 5 min., eller til fisken er mør. Skylles under koldt vand for at køle ned og fjerne mælkeskum. Bryd fisken i store stykker og fjern skin og ben.
Sæt til side.
Kom pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt.
Skær guleroden i tynde diagonale skiver.
Varm 3 spsk. jordnøddeolie i en pande eller wok og bland gulerod og løg sammen til de er stegte, men stadig sprøde. Kom bønnespirer, soyasauce og sesamolie i.
Smages til med salt og peber.
Kom pastaen i en gryde sammen med sesamfrøene, den tilberedte fisk og den sidste spsk. jordnøddeolie.
Vend det let og server straks.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tomatpasta med røget torsk og sesam fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tomatpasta med røget torsk og sesam, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blåbærmuffins     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Tvebakkekage     Yoghurtboller     Blommetrifli     Shredded kylling til burritos og taco     Madboller (Grunddej)     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grov go'e boller     Spagetti carbonara     Fyldt kalkunbryst II     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]