320 g røget torsk eller anden ferskrøget fisk
1,25 dl mælk
400 g tomat casereccie
1 gulerod
4 spsk. jordnøddeolie
1 lille løg, i skiver
150 g bønnespirer
1 ½ tsk. soyasauce
1 tsk. sesamolie
1 spsk. sesamfrø, ristede
Kom fisken i en gryde sammen med mælken og lidt ekstra vand, så det dækker, og pocher i 5 min., eller til fisken er mør. Skylles under koldt vand for at køle ned og fjerne mælkeskum. Bryd fisken i store stykker og fjern skin og ben.
Sæt til side.
Kom pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt.
Skær guleroden i tynde diagonale skiver.
Varm 3 spsk. jordnøddeolie i en pande eller wok og bland gulerod og løg sammen til de er stegte, men stadig sprøde. Kom bønnespirer, soyasauce og sesamolie i.
Smages til med salt og peber.
Kom pastaen i en gryde sammen med sesamfrøene, den tilberedte fisk og den sidste spsk. jordnøddeolie.
Vend det let og server straks.