opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Barbacue Klapperslange

Barbacue Klapperslange

Barbacue Klapperslange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.378
Visninger
118
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 klapperslange, ny fanget, uden hoved, 4’ eller længere.
Barbacue sovs
Salt og peber til smag.


SÅDAN GØR DU
Skær slangen op i 4-6” stykker. Marinere stykkerne i en cirka. 3 timer før stegning. Pak stykkerne ind i folie og barbacue dem i 45 min. Over glødene kuld. For at undgå at kødet bliver tørt skal man dryppe barbacue sovs på hver 10 min.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Barbacue Klapperslange fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Barbacue Klapperslange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Ribssaft     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Indbagte rejer     Solbærlikør     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet varmrøget laks     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Raclette med det hele     Toastbrød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]