opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fragilite`med nougat krokant og rysteribs.

Fragilite`med nougat krokant og rysteribs.

Fragilite`med nougat krokant og rysteribs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(167)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.044
Visninger
361
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Bund:
200g. hasselnød
200g. sukker
4 æggehvider

Krokant:
50g. hasselnød, uden skal
50g. sukker

Creme:
50g. sukker 2spsk. vand
200g. blød nougat
1/2dl fløde
250g. blødt smør

Pynt:
250g. ribs
100g. sukker


SÅDAN GØR DU
Blend nødderne med halvdd. af sukker til det er fint som mel. Pisk æggehvider til de skummer og fortsæt mens sukkeret tilsættes, pisk til konsistensen er sej. Vend forsaigtigt nøddesukkeret i og smør dejen jævnt ud på bagepapir så det dækker 30x30. Bg v. 160 i 20-25min.

Hak nøderne groft. Smelt sukker langsomt på en tykbundet pande uden at røre til sukkeret bliver til karamel. Hæld nødder i. Hæld straks massen på bagepapir til afkøling. Lad det helt afkøle, bræk den i mindre stykker og knus den enten i foodprocesser eller med en stor køkknkniv.

Kog sukker og vand til en lage og afkøl til det er lunknent. Riv nougat groft, kog fløden op og rør nougat i til den smelter. Pisk smøret grundigt igennem med en elpisker. Pisk derefter nougat og sukkerlage i og pisk det hele grundigt igennem. Vend krokanten i cremen.
Skær bunden i to lige store halvdele. Smør cremen ud på undersiden og læg den anden over med undersiden ned. Opbevares et par timer i køleskab. Skær herefter kanterne af og skær kage i otte lige store stykker.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fragilite`med nougat krokant og rysteribs. fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fragilite`med nougat krokant og rysteribs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Flødestuvet spinat     Omelet m. skinke og ost     Havkat i fad med grønsager og bacon     Mormors citronfromage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Spagetti carbonara     Citronmuffins med marcipan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Lammekøllerester i fad.     Færøsk æblekage     Indbagte rejer     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Suppekuren     Nemme flûtes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]