opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta med braiseret oksehale og selleri

Pasta med braiseret oksehale og selleri

Pasta med braiseret oksehale og selleri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.493
Visninger
182
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1,5 kg oksehaler, i stykker
30 g hvedemel, tilsat krydderier
0,6 dl olivenolie
1 løg finthakket
2 fed hvidløg, knuste
7dl oksebouillon
425 g hakkede tomater på dåse
6 hele laubærblade
2 hele kryddernelliker
3 stilke bladselleri, finthakkede
500 g penne
30 g smør
3 spsk. friskrevet parmesan


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 160 grader. Vend oksehalerne i det krydrede mel og ryst overskydende mel af.
Opvarm halvdelen af olien i en gryde og svits et par oksehaler ad gangen over kraftig varme. Læg dem over i et ildfast fad.
Opvarm den resterende olie i en gryde, tilsæt løg og hvidløg. Steges over svag varme til løget er blødt. Bouillon, tomater, nelliker og laubær tilsættes, og der smages til med salt og peber. Koges op og hældes over oksehalerne.
Steges tildækket i ovnen i 2½-3 timer.
Selleri tilsættes, og retten steger videre utildækket i ovnen i endnu 30 min. Ved slutningen af stegetiden koges pastaen i en grde kogende vand tilsat salt. Vandet hældes fra og smør og parmesan vendes i.
SERVERING
Server oksehalerne og saucen til pastaen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta med braiseret oksehale og selleri fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta med braiseret oksehale og selleri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Tunmousse      Lammekølle med kartofler i fad     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Påskekyllinger af kogte æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Sauce     Myntesauce - godt til lam     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Grov go'e boller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse med rød kaviar.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Abrikos-Chokolade lagkage.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]