opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tomat- og rissauce m. kalkunboller

Tomat- og rissauce m. kalkunboller

Tomat- og rissauce m. kalkunboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(35)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.745
Visninger
172
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
25 gr. hvid brød uden skorpe
2 spsk. skummetmælk
1 fed presset hvidløg
1/2 tsk. hel kommen
225 gr. hk. kalkunkød
1 æggehvide
3 1/2 dl. kyllingfond/bouillon
400 gr. blommetomater på dåse
1 spsk. tomatpuré
90 gr. ris
salt og peber
1 spsk. frisk hk. basilikum


SÅDAN GØR DU
Skær brød i små tern og læg dem i en skål. Dryp mælken over og lad det trække i 5 min.

Kom hvidløg, hel kommen, kalkunkød, salt og peber i skålen med de opblødte brødtern.

Pisk æggehviden stil og fold først den ene halvdel og dernæst den anden i farsen.

Stil det i køleskabet i mindst 10 min.

Hæld fond, tomater og puré i en gryde og bring det i kog.

Tilsæt ris, rør rundt og lad det koge i 5 min. skru helt ned og lad sovsen simre.

Form 16 små boller af farsen og put dem forsigtigt ned i tomatsaucen og lad det hele simre i ca. 10 min. til ris og kødbollerne er færdige.

SERVERING
Pyntes med hakket basilikum og gulerods- squashbændler. Gulerødder og squash skrælles på langs med en kartoffelskræller og dampes møre. Byd gerne et lækkert brød til. Velbekommen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tomat- og rissauce m. kalkunboller fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tomat- og rissauce m. kalkunboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      LCHF boller (cloud bread)     Anettes Lakseforret     Marengslagkage med æbler og karamel     Kogning af hummer     Marineret kalkunbryst- helstegt     Rød Dressing     Varm kartoffelsalat med fløde     Rejecocktail     Lækker kage med chokolade, kokosmel, mandler og rosiner.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Peanutbutter & Rød Karry Gryde     Drømmekagen (fedtreduceret)     Kalveinderlår     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Marmorkage uden æg     Oldes Kokoskranse     Stegte bønner med ristet hasselnødder     hash kage      Sukkerfri Fedtebrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]