Habanero Chili.
3 spsk olie
500 g oksetern, helst en god kvalitet
1 stort løg hakket
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
1 ds. kidney bønner
1 ds. flåede tomater
2½ dl vand
½ bouillonterning
2-4 tørrede, knuste chili, ell. 2 friske
2 spsk hakket frisk koriander
1 spsk brun sukker
1 tsk worcestershire sauce
1 laurbærblad
½ ds. majs
salt, peber
reven ost
Brun kødet lidt ad gangen i olie. Tag kødet op, steg løg, peberfrugt og hvidløg i tre min. Læg kødet tilbage i gryden sammen med kidney bønner, flåede tomater, vand, bouillon, chili, koriander, sukker, worcestershire og laurbær. Når det lige er varmet igennem, skal det bare simre i 35 min. Derefter tilsættes majs, salt og peber. Kog igennem i fem min. Tag laurbærbladet op.
Server i skåle med revet ost over og varme tortillas.