250 g margarine, stuetemperatur
220 g brun farin
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 tsk. revet appelsin skræl
½ tsk. ingefær
½ tsk. muskatnød
2 æg
1 tsk. vanille ekstrakt
185 g mel
185 g revet gulerod
90 g havregryn
185 g rosiner
60 g valnødder, hakkede
Løsn margarinen med en el-mixer i en skål. Tilsæt brun farin, bagepulver, kanel, appelsinskræl, ingefær og muskatnød. Bland alle ingredienserne godt sammen. Tilsæt derefter æg og vanille, og bland dem godt ind i dejen. Tilsæt melet lidt ad gangen. Når dejen bliver tyk, brug istedet en ske til at røre med. Tilsæt gulerødder, havregryn, rosiner og nødder.
Med en ske lægges dejen på bagepladen med ca. 5 cm. afstand, da kagerne vil flyde en del ud.
Bages ved 190 grader i 6-8 min, eller til de er gyldne.
Lad småkagerne køle af på en bagerist.