opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Russiske kødpirog

Russiske kødpirog

Russiske kødpirog
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.984
Visninger
227
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 500 g butterdej
æg til pensling

Fyld:
1½ dl ris
300 g hakket kød
1 dl fløde
1 revet løg
salt, peber
kold bouillon
125 g champignoner
smør
3 hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
Risene koges løse i letsaltet vand, afdyppes i en sigte og afkøles. Det hakkede kød røres til en fars med fløde, revet løg, salt og peber og tilsættes bouillon. Farsen må ikke blive for lind.
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør, til al væden er fordampet, hvorefter de afkøles. Æggene skæres i skiver.
Butterdejen rulles ud til 2 plader på ca 20x30 cm. Lad dejen hvile udrullet ca. en halv time, inden piroggen samles.
Ned langs miten lægges først ris - hold 3 cm fri - derefter kødfarsen. Drys champignonerne over og dæk til slut med æggeskiverne. Læg den anden dejplade over, fæst pladerne sammen med lidt vand og tryk sammen med en gaffel, så piroggen bliver helt tæt. Hvis der er dej tilovers, kan piroggen pyntes med et fletværk af dejstrimler.
Piroggen prikkes med en gaffel, pensles med æg og bages ved 250 ° i ca. 40 minutter eller til den er gennemstegt og smukt gylden.
SERVERING
Servers varm med en skål salat
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Russiske kødpirog opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Russiske kødpirog fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Russiske kødpirog, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Blodige popcorn til halloween     Svampet kanelkage     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Halloween menu     Marengs spøgelser     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Fersken suppe (den er genial)     Mælkesnitter     Gammeldaws æbleflæsk.     Halloween kage kirkegård     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket Oksekød med Hvidkål     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]