opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Russiske kødpirog

Russiske kødpirog

Russiske kødpirog
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.352
Visninger
237
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 500 g butterdej
æg til pensling

Fyld:
1½ dl ris
300 g hakket kød
1 dl fløde
1 revet løg
salt, peber
kold bouillon
125 g champignoner
smør
3 hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
Risene koges løse i letsaltet vand, afdyppes i en sigte og afkøles. Det hakkede kød røres til en fars med fløde, revet løg, salt og peber og tilsættes bouillon. Farsen må ikke blive for lind.
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør, til al væden er fordampet, hvorefter de afkøles. Æggene skæres i skiver.
Butterdejen rulles ud til 2 plader på ca 20x30 cm. Lad dejen hvile udrullet ca. en halv time, inden piroggen samles.
Ned langs miten lægges først ris - hold 3 cm fri - derefter kødfarsen. Drys champignonerne over og dæk til slut med æggeskiverne. Læg den anden dejplade over, fæst pladerne sammen med lidt vand og tryk sammen med en gaffel, så piroggen bliver helt tæt. Hvis der er dej tilovers, kan piroggen pyntes med et fletværk af dejstrimler.
Piroggen prikkes med en gaffel, pensles med æg og bages ved 250 ° i ca. 40 minutter eller til den er gennemstegt og smukt gylden.
SERVERING
Servers varm med en skål salat
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Russiske kødpirog fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Russiske kødpirog, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Hjemmelavet modellervoks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indisk Kyllingeret     Brownie med saltkaramel midte     Raclette med det hele     gammel Estrup gryde     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]