opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Russiske kødpirog

Russiske kødpirog

Russiske kødpirog
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.809
Visninger
244
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
ca. 500 g butterdej
æg til pensling

Fyld:
1½ dl ris
300 g hakket kød
1 dl fløde
1 revet løg
salt, peber
kold bouillon
125 g champignoner
smør
3 hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
Risene koges løse i letsaltet vand, afdyppes i en sigte og afkøles. Det hakkede kød røres til en fars med fløde, revet løg, salt og peber og tilsættes bouillon. Farsen må ikke blive for lind.
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør, til al væden er fordampet, hvorefter de afkøles. Æggene skæres i skiver.
Butterdejen rulles ud til 2 plader på ca 20x30 cm. Lad dejen hvile udrullet ca. en halv time, inden piroggen samles.
Ned langs miten lægges først ris - hold 3 cm fri - derefter kødfarsen. Drys champignonerne over og dæk til slut med æggeskiverne. Læg den anden dejplade over, fæst pladerne sammen med lidt vand og tryk sammen med en gaffel, så piroggen bliver helt tæt. Hvis der er dej tilovers, kan piroggen pyntes med et fletværk af dejstrimler.
Piroggen prikkes med en gaffel, pensles med æg og bages ved 250 ° i ca. 40 minutter eller til den er gennemstegt og smukt gylden.
SERVERING
Servers varm med en skål salat
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Russiske kødpirog fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Russiske kødpirog, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fondue     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     irsk stuvning med svinekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Bagt rodfrugtmos     Helstegt Oksestriploin     Orientalsk gulerodssuppe     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]