opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mediterran spaghetti

Mediterran spaghetti

Mediterran spaghetti
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(42)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.089
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g spaghetti
750 g tomater
1,25 dl ekstra jomfru olivenolie
2 fed hvidløg, knuste
4 forårsløg, fintsnittede
6 ansjosfileter
½ tsk. revet citronskal
1 spsk. friske timianblade
12 fyldte grønne oliven, i tynde skiver

strimlet frisk basilikum til servering


SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt. Sigtes og hældes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, skæres små rids i bunden af tomaterne. Kom dem i en gryde kogende vand, hæld vandet fra og kom dem i koldt vand. Træk skindet af fra krydset. Skær tomaterne i halve på den vandrette led. Læg en si over en skål og mos tomatkerner og saft heri. Smid kernerne væk. Hak tomaterne groft og sæt dem til side.
I en skål blandes olivenolie, hvidløg, forårsløg, ansjoser, citronskal, timianblade og fyldt grønne oliven. Tilsæt de hakkede tomater og tomatsaft, bland det godt. Smag til med salt og peber. Kom saucen over pastaen, bland sammen og drys med friskstrimlet basilikum.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mediterran spaghetti fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mediterran spaghetti, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Ristaffel     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Mors Flæske-Pandekage     Hannes vafler.     Den bedste ungarske gullasch     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Dadler med bacon     Engelsk Søsterkage     Grøn salat     Byggrød     Blødende chokoladekage     Hindbærtærte     Kokosmakroner med marcipan.     Hjemmelavet rødkål     Indisk rejesuppe     Rødbedesalat med pærer      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]