opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Calabresisk spaghetti

Calabresisk spaghetti

Calabresisk spaghetti
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.579
Visninger
119
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g spaghetti
0,8 dl olivenolie
3 fed hvidløg, knuste
50 g ansjosfileter, finthakket
1 tsk. frisk rød chilipeber, finthakket
3 spsk. persille, friskhakket


SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt. Sigtes og hældes tilbage i gryden.
Mens spaghettien koger, varmes olien i en lille gryde. Tilsæt hvidløg, ansjosfileter og rød chili. Svits det over svag varme i 5 min. Hvidløget må ikke blive brunt, da det vil smage bittert. Tilsæt persille og svits endnu nogle minutter. Smages til med salt og peber.
Hæld saucen over pastaen og bland godt sammen.
SERVERING
Serveres straks med evt. ekstra ansjoser, skiver af frisk rød chili og/eller friske krydderurter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Calabresisk spaghetti fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Calabresisk spaghetti, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kaviaræg.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Studenterbrød     Indbagte rejer     Marinade til salat     Fuglekvidder     Fersken suppe (den er genial)     Marinade til kyllingfilet     Røræg i ovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Piment sauce     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]