opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.032
Visninger
95
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g rissoni
2 æg, letpiskede
0,8 dl ahornsirup
5 dl fløde
30 g sultanas
1 tsk. vanilleessens
1 knsp. muskatnød
1/4 tsk. stødt kanel


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 150 grader. Kog rissonierne i en gryde kogende vand. Sigtes grundigt.
Pisk æg, ahornsirup og fløde i en skål. Rør rissoni, sultanas, vanilleessens, muskatnød og kanel i. Kom blandingen i et dybt, stort, rundt eller ovalt ildfast fad. Placer fadet i en stor bradepande og hæld vand i til halvvejs op ad fadet.
Bages i 50-55 min., eller til en kniv kommer ren ud, efter at være stukket ned i midten.

Variation
Sultanas kan erstattes af hakkede tørrede abrikoser, rosiner, friske udstenede dadler, hele hindbær eller blåbær.
Kogetiden er længere med frisk frugt, da noget af saften vil sive ud.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bagt rissonipudding opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bagt rissonipudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagt rissonipudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Varm Kartoffelsalat     Mælkesnitter     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors citronfromage     Helstegt Oksestriploin     Stegt flæsk m. persillesovs     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Hjemmelavet sky     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mandellikør     Helle's Kyllingeleverpostej     Hjemmelavet agurkesalat     Hvidløgsbrød bagt med bagepulver     Nachos m/kylling     Tzatziki     Sellerifrikadeller de bedste.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]