opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.349
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
50 g rissoni
2 æg, letpiskede
0,8 dl ahornsirup
5 dl fløde
30 g sultanas
1 tsk. vanilleessens
1 knsp. muskatnød
1/4 tsk. stødt kanel


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 150 grader. Kog rissonierne i en gryde kogende vand. Sigtes grundigt.
Pisk æg, ahornsirup og fløde i en skål. Rør rissoni, sultanas, vanilleessens, muskatnød og kanel i. Kom blandingen i et dybt, stort, rundt eller ovalt ildfast fad. Placer fadet i en stor bradepande og hæld vand i til halvvejs op ad fadet.
Bages i 50-55 min., eller til en kniv kommer ren ud, efter at være stukket ned i midten.

Variation
Sultanas kan erstattes af hakkede tørrede abrikoser, rosiner, friske udstenede dadler, hele hindbær eller blåbær.
Kogetiden er længere med frisk frugt, da noget af saften vil sive ud.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bagt rissonipudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagt rissonipudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Boller m/ A38     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Varm kartoffelsalat.     Trylledej (ikke spiseligt)     Omelet m. skinke og ost     Grovboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]