opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.278
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
50 g rissoni
2 æg, letpiskede
0,8 dl ahornsirup
5 dl fløde
30 g sultanas
1 tsk. vanilleessens
1 knsp. muskatnød
1/4 tsk. stødt kanel


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 150 grader. Kog rissonierne i en gryde kogende vand. Sigtes grundigt.
Pisk æg, ahornsirup og fløde i en skål. Rør rissoni, sultanas, vanilleessens, muskatnød og kanel i. Kom blandingen i et dybt, stort, rundt eller ovalt ildfast fad. Placer fadet i en stor bradepande og hæld vand i til halvvejs op ad fadet.
Bages i 50-55 min., eller til en kniv kommer ren ud, efter at være stukket ned i midten.

Variation
Sultanas kan erstattes af hakkede tørrede abrikoser, rosiner, friske udstenede dadler, hele hindbær eller blåbær.
Kogetiden er længere med frisk frugt, da noget af saften vil sive ud.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bagt rissonipudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagt rissonipudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Bagte rodfrugter med kartofler     Trylledej (ikke spiseligt)     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Abehjerne     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Puffede hvedekerner     Omelet m. skinke og ost     sprængt kylling med peberrodssovs.     Porrer i fad med oksekød     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]