opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding

Bagt rissonipudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.196
Visninger
106
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g rissoni
2 æg, letpiskede
0,8 dl ahornsirup
5 dl fløde
30 g sultanas
1 tsk. vanilleessens
1 knsp. muskatnød
1/4 tsk. stødt kanel


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 150 grader. Kog rissonierne i en gryde kogende vand. Sigtes grundigt.
Pisk æg, ahornsirup og fløde i en skål. Rør rissoni, sultanas, vanilleessens, muskatnød og kanel i. Kom blandingen i et dybt, stort, rundt eller ovalt ildfast fad. Placer fadet i en stor bradepande og hæld vand i til halvvejs op ad fadet.
Bages i 50-55 min., eller til en kniv kommer ren ud, efter at være stukket ned i midten.

Variation
Sultanas kan erstattes af hakkede tørrede abrikoser, rosiner, friske udstenede dadler, hele hindbær eller blåbær.
Kogetiden er længere med frisk frugt, da noget af saften vil sive ud.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bagt rissonipudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagt rissonipudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Spagetti carbonara     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Lammeculotte i ovn.     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Grillet vildt dyrekølle     Skinke, porre tærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]