250 g hakket kyllingekød
1 æg, letpisket
1 tsk. appelsinskal, fintrevet
50 g parmesan, friskrevet
1 spsk. basilikum, fintstrimlet
275 g won ton wrappers
2 spsk. limesaft
2 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. honning
1 spsk. olie
Bland det hakkede kyllingekød, æg, appelsinskal, parmesan og basilikum i en skål. Læg 1 tsk kyllingekød med top midt på en won ton wrapper, pensl kanterne med lidt vand og læg en anden wrapper oven på. Pres kanterne sammen for at forsegle. Gentag med det resterende fyld og wrappers.
(Dette er en hurtig måde at lave ravioli på).
Kog raviolierne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt i 5 min.
I mellemtiden piskes limesaft, balsamicoeddike, honning og olie sammen i en lille kande. Sigt raviolierne.
Server dem stænket med dressingen og drysset med finthakket, frisk purløg.