opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunbryst med feta og persille

Fyldt kalkunbryst med feta og persille

Fyldt kalkunbryst med feta og persille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(170)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.647
Visninger
587
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g. kalkunbryst
30g.margarine
150g. feta
et bundt persille
bomuldsgarn
1½dl vand
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Persillen skyldes grundigt, og hakkes. Fetaen skæres i mindre stykker. Der skæres en "lomme" på det tykkeste sted i kalkunbrystet, og feta + persille puttes ind i "lommen". Bind bomuldsgarnet rundt om kalkunbrystet, og snør godt til, så fyldet ikke kan falde ud.
Kalkunbrystet brunes i margarinen på en sautépande i 4 min ved høj varme.Drys med salt og peber. Tilsæt vandet og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg i ca 40 min -vend af og til. Tag derefter stegen op og lad den hvile i ca 10 min.
SERVERING
Fjern bomuldsgarnet fra stegen, og skær kødet i skiver. Servér med hjemmelavede kartoffelbåde. Der kan evt. laves en sovs ud af stegeskyen. Variér med soltørrede tomater og hvidløg istedet for fetaen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jonna
17.12.2009, 13:14
Jeg brugte de soltørrede tomater og hvidløg i stedet for persillen, som jeg var udgået for. Det fungerede også perfekt sammen med fetaen. :-)

Jonna
17.12.2009, 13:14
Jeg brugte de soltørrede tomater og hvidløg i stedet for persillen, som jeg var udgået for. Det fungerede også perfekt sammen med fetaen. :-)
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunbryst med feta og persille fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunbryst med feta og persille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halloweenboller     Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Mormors citronfromage     Piment sauce     Syltede valnødder     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Spagetti carbonara     Blødende chokoladekage     Gode Råd - lette og luftige     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Blodige popcorn til halloween     Tunmousse med rød kaviar.     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Banansyltetøj     Hot rejesuppe     Fødselsdagsboller     Sunde pandekager med spidskål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]