opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunbryst med feta og persille

Fyldt kalkunbryst med feta og persille

Fyldt kalkunbryst med feta og persille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(170)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.532
Visninger
585
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g. kalkunbryst
30g.margarine
150g. feta
et bundt persille
bomuldsgarn
1½dl vand
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Persillen skyldes grundigt, og hakkes. Fetaen skæres i mindre stykker. Der skæres en "lomme" på det tykkeste sted i kalkunbrystet, og feta + persille puttes ind i "lommen". Bind bomuldsgarnet rundt om kalkunbrystet, og snør godt til, så fyldet ikke kan falde ud.
Kalkunbrystet brunes i margarinen på en sautépande i 4 min ved høj varme.Drys med salt og peber. Tilsæt vandet og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg i ca 40 min -vend af og til. Tag derefter stegen op og lad den hvile i ca 10 min.
SERVERING
Fjern bomuldsgarnet fra stegen, og skær kødet i skiver. Servér med hjemmelavede kartoffelbåde. Der kan evt. laves en sovs ud af stegeskyen. Variér med soltørrede tomater og hvidløg istedet for fetaen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jonna
17.12.2009, 13:14
Jeg brugte de soltørrede tomater og hvidløg i stedet for persillen, som jeg var udgået for. Det fungerede også perfekt sammen med fetaen. :-)

Jonna
17.12.2009, 13:14
Jeg brugte de soltørrede tomater og hvidløg i stedet for persillen, som jeg var udgået for. Det fungerede også perfekt sammen med fetaen. :-)
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunbryst med feta og persille fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunbryst med feta og persille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Shredded kylling til burritos og taco     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Myntelikør     Pirogger med oksekød     Blommetrifli     Kogning af majs     Grov go'e boller     Omelet m. skinke og ost     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Grillspyd     Blommemarmelade med lime og frisk vanilje     Ægte indianer-røv     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Piment sauce     Mandel-macipan småkager     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]