skræl ananassen og skær 4 ringe og fjern den miderste del, så der kommer et hul i. Blend resten af kødet til pure og bland det med vanilieisen, lav 4 store kugler og stil dem i fryseren.
Bland mel og æg med ca. 1-1,5 dl.vand til en tyk dej. Dyp først iskuglerne ned i dejen derefter i kokos og brødkrummer.
Stil dem tilbage i fryseren så længe som muligt, gerne natten over.
Kom sukkeret i en lille gryde og lad det karamellisere, når det er gyldent tilsættes knap 1 dl. vand. Lad det smelte sammen og kom det over ananasringene og lad det stå i en glasskål dækket af film til de er kølet af.
alt dette kan laves dagen før og så tager resten kun 2 min.
Varm olien op til ca 180 grader og kom iskuglen i, i nogle sekunder til skorpen er gylden.
tag en skive ananas og kom en kugle is i midten og hæld noget af karamelsovsen fra ananassen over isen. Serveres med det samme!