opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dampede muslinger m. nøddedressing

Dampede muslinger m. nøddedressing

Dampede muslinger m. nøddedressing
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.141
Visninger
190
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
40 friske blåmuslinger
hvidvin
frisk timian
salt

1 dl. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. koldt vand
1/2 dl. finthk. persille
2 finthk. hvidløg
1/2 dl. finthk. valnødder
salt og friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Rens muslingerne under rindende koldt vand og kassér de muslinger som enten ikke er helt lukkede eller har knust skal.

Damp dem over stærk varme i en stor gryde med 1 1/2 ltr. vand og lidt hvidvin samt salt og timian under låg i ca. 4-5 min.

Kassér dem som ikke har åbnet sig.

Vrid den øverste skal af og anbring de halve fyldte skaller på en stor fad der er dækket med groft salt.

Til dressingen piskes alle ingredienserne sammen og smages til med salt og masser af friskkværnet peber.

Fordel lidt dressing over hver musling.

Dæk fadet med film og stil det køligt indtil servering.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dampede muslinger m. nøddedressing fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dampede muslinger m. nøddedressing, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Halloweenboller     Marengs spøgelser     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Halloween menu     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blodige popcorn til halloween     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Syltede valnødder     Spagetti carbonara     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Græskar pommes frites     Gulerodskage (Rå)     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]