opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Parmagiana aubergine

Parmagiana aubergine

Parmagiana aubergine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(80)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.560
Visninger
110
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE
2 auberginer (kan erstattes af squash)
2 fed hvidløg
olivenolie
3 runde mozzarellaoste
4 dl tomatpure
100 g revet parmesanost
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Skær auberginer i 1½ cm tykke skiver og sauter dem i olie med presset hvidløg. De skal være let brune på begge sider.
læg dem i lag i et ildfast fad. Over hvert lag lægges en skive mozzarella og hvert lag ost smøres med tomatpure og gives et drys salt og peber.
Over det sidste lag pure strøs et lag reven parmesanost.
Retten bages i 20-25 min ved 180 grader.
SERVERING
Den serveres sydende varm evt til "Kartoffel kroketter".

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Parmagiana aubergine opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Parmagiana aubergine fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Parmagiana aubergine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Den bedste Kylling i Karry!     Absolut bedste BBQ marinade     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pastaret i fad     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Helstegt Oksestriploin     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]