opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(252)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.353
Visninger
441
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 ds tun (à 150g)
1½ dl creme fraiche
1 dl piskefløde
2 dl finthakket bladselleri
3 blade husblas
1 tsk citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Bland tun med bladselleri, citronsaft, creme fraiche, salt og peber. Træk husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af tunblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af tunblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til. Fordel moussen i 6 oliesmurte portionskåle eller i en randform. Bank formene let mod bordet. Lad dem stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.
SERVERING
Løsn med en spids kniv kanten af moussen og vend den ud på portionstallerkener. Pynt med citronbåde og bladselleri. Servér med ristet brød eller flûtes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med bladselleri fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse med bladselleri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Kartoffelfondant     Blommetrifli     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Russisk pandekage     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grov go'e boller     Nemme flûtes     Færøsk æblekage     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]