opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(244)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.964
Visninger
379
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 ds tun (à 150g)
1½ dl creme fraiche
1 dl piskefløde
2 dl finthakket bladselleri
3 blade husblas
1 tsk citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Bland tun med bladselleri, citronsaft, creme fraiche, salt og peber. Træk husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af tunblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af tunblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til. Fordel moussen i 6 oliesmurte portionskåle eller i en randform. Bank formene let mod bordet. Lad dem stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.
SERVERING
Løsn med en spids kniv kanten af moussen og vend den ud på portionstallerkener. Pynt med citronbåde og bladselleri. Servér med ristet brød eller flûtes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med bladselleri fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse med bladselleri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Kold avocadosuppe med fløde     Frikadeller med havregryn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Victoria-kage med fyld     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     Boller med olie     Indbagte rejer     Farmors æbleskiver     Banankage -uden fedt     Ørred på grill     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt grillet oksefilet     Havregrynskager     Rejer al pil pil     Mexicansk kyllingelasagne     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]