opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(244)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.729
Visninger
344
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Margit Larsen

DU SKAL BRUGE
2 ds tun (à 150g)
1½ dl creme fraiche
1 dl piskefløde
2 dl finthakket bladselleri
3 blade husblas
1 tsk citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Bland tun med bladselleri, citronsaft, creme fraiche, salt og peber. Træk husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af tunblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af tunblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til. Fordel moussen i 6 oliesmurte portionskåle eller i en randform. Bank formene let mod bordet. Lad dem stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.
SERVERING
Løsn med en spids kniv kanten af moussen og vend den ud på portionstallerkener. Pynt med citronbåde og bladselleri. Servér med ristet brød eller flûtes.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tunmousse med bladselleri opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med bladselleri fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse med bladselleri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rabarber- og stikkelsbærkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Absolut bedste BBQ marinade     Helstegt Oksestriploin     Ovnstegt Jomfruhummer med koriander     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tunmousse      Marinade til kyllingfilet     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillspyd     Kanelsnegle kagemand     Bagte Kartofler på Grill     Blommetrifli     Hjemmelavet koldskål     Fersken suppe (den er genial)     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Verdens bedst grillede oksemørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]