opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri

Tunmousse med bladselleri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(244)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.190
Visninger
386
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 ds tun (à 150g)
1½ dl creme fraiche
1 dl piskefløde
2 dl finthakket bladselleri
3 blade husblas
1 tsk citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Bland tun med bladselleri, citronsaft, creme fraiche, salt og peber. Træk husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af tunblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af tunblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til. Fordel moussen i 6 oliesmurte portionskåle eller i en randform. Bank formene let mod bordet. Lad dem stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.
SERVERING
Løsn med en spids kniv kanten af moussen og vend den ud på portionstallerkener. Pynt med citronbåde og bladselleri. Servér med ristet brød eller flûtes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med bladselleri fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse med bladselleri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halloweenboller     Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Piment sauce     Mormors citronfromage     Syltede valnødder     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Blødende chokoladekage     Spagetti carbonara     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Blodige popcorn til halloween     Tunmousse med rød kaviar.     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gode Råd - lette og luftige     Sunde pandekager med spidskål     Hot rejesuppe     Banansyltetøj     Fødselsdagsboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]