opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › faseret peber og tomater

faseret peber og tomater

faseret peber og tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.488
Visninger
314
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr. hakket svinekød
1 alm. stor løg
1 bundt frisk persille
5 spske beauvais ketchup
4 stk blandet peberfrugter
5 tomater 3 kan undlades)
salt/ peber
3/4 l. fløde
basilikum tørret
1 æg
4 dl. ris


SÅDAN GØR DU
Farsen røres sammen med hakket løg og hakket persille 3 spske. beauvais ketchup 1 æg. smages til med salt og peber (ligesom til frikadeller). Pil skindet af to tomater og hak dem ikke for fint men heller ikke i volsom store stykker. Put det i farsen sammen med ½ - 1 dl fløde. rør let rundt. Halvere peberfrugterne på midten, og rens kerner væk. skær klip stilken af. tomaterne vaskes og toppen skæres af og de udhules for kerner. stil nu halve peber og hele tomater i et fad. Find et fad der ca passer i størrelsen så de ikke vælter rundt (3 tomater passer lige så fadet er fyldt op hjemme hos mig). Tag peberfrugterne og fyld dem op pres lidt på fasen så den fyldes helt. Når tomater og peber er fyldt op, tager man resten af farsen og fordeler oven på peberfrugterne så de bliver lidt høje. Skålen er nu tom, hæld fløden i den sammen med lidt salt og peber, ca. 1 tske basilikum og 2 spske beauvais ketchup. Rør lidt rundt og hæld derefter fløden ud over tomater og peber. sæt dem i ovnen og bag dem i ca. 1 time ved 200 grader Risene koges og når peberne kommer ud er sovsen meget tynd, men du kan jævne den hvis du vil have den tykkere.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på faseret peber og tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet faseret peber og tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Svampet kanelkage     Yoghurtboller     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Mormors Stegte sild i eddike     Mormors citronfromage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Vegetar wok med grøntsager     Hummersuppe     Hjemmelavet modellervoks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]