opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › faseret peber og tomater

faseret peber og tomater

faseret peber og tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.898
Visninger
320
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 gr. hakket svinekød
1 alm. stor løg
1 bundt frisk persille
5 spske beauvais ketchup
4 stk blandet peberfrugter
5 tomater 3 kan undlades)
salt/ peber
3/4 l. fløde
basilikum tørret
1 æg
4 dl. ris


SÅDAN GØR DU
Farsen røres sammen med hakket løg og hakket persille 3 spske. beauvais ketchup 1 æg. smages til med salt og peber (ligesom til frikadeller). Pil skindet af to tomater og hak dem ikke for fint men heller ikke i volsom store stykker. Put det i farsen sammen med ½ - 1 dl fløde. rør let rundt. Halvere peberfrugterne på midten, og rens kerner væk. skær klip stilken af. tomaterne vaskes og toppen skæres af og de udhules for kerner. stil nu halve peber og hele tomater i et fad. Find et fad der ca passer i størrelsen så de ikke vælter rundt (3 tomater passer lige så fadet er fyldt op hjemme hos mig). Tag peberfrugterne og fyld dem op pres lidt på fasen så den fyldes helt. Når tomater og peber er fyldt op, tager man resten af farsen og fordeler oven på peberfrugterne så de bliver lidt høje. Skålen er nu tom, hæld fløden i den sammen med lidt salt og peber, ca. 1 tske basilikum og 2 spske beauvais ketchup. Rør lidt rundt og hæld derefter fløden ud over tomater og peber. sæt dem i ovnen og bag dem i ca. 1 time ved 200 grader Risene koges og når peberne kommer ud er sovsen meget tynd, men du kan jævne den hvis du vil have den tykkere.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på faseret peber og tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet faseret peber og tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Nachochips     Bagte Kartofler på Grill     Grillet lammekølle     Blommelikør     Varm kartoffelsalat med fløde     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Oste-urte-boller     Møllehjuls brød     Hjemmelavede Kyllinge Nuggets     Marmorkage uden æg     Kartoffelmad med Ramsløg     Skinkesalat     Rødvinssauce     kylling og champignon i wok     Hjemmelavet kirsebæris     Luksus smørrebrød med tiger rejer- Den sunde     appelsinkage     Pasta Carbonara. Enkel og nem. Uden fløde     Corn bread (amerikansk majsbrød)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]