opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farserede tomater

Farserede tomater

Farserede tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.671
Visninger
261
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
8 store og FASTE tomater
2 tsk. olivenolie
1 finthk. løg
125 gr. hk. champignoner
50 gr. skoldede, smuttet og hk. mandler
2 tsk. frisk timian
lidt chilipeber
125 gr. rasp
2 tsk. shoyu
1/2 tsk. sort peber
3/4 dl. vand


SÅDAN GØR DU
Skyl tomaterne og skær et låg af. Skrab kødet ud og gem det. Stil tomaterne i et ildfast fad.

Varm olien og svits løg i ca. 4-5 min. Tilsæt champignon, mandler, timian og chilipeber og lad det simre i ca. 10 min. under låg.

Tilsæt rasp, tomatkødet og kerner, shoyu og peber og smag til med salt.

Fyld tomaterne og læg lågene på.

Hæld vandet i fadet.

Bages i en forvarmet ovn v. 190 gr. i ca. 25 min.
SERVERING
Kan serveres med ris til. En yderst lækker og pikant ret.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farserede tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farserede tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     And à l`orange     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Ægte indianer-røv     gammel Estrup gryde     Svampet kanelkage     Pizza bagt på bagesten     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Fondue     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors citronfromage     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Gryderet til gæster     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]