opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunsuppe

Kalkunsuppe

Kalkunsuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.255
Visninger
150
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2,25 l. vand.
750 g. kalkunoverlår.
Salt.
2 gulerødder
0,25 knoldselleri.
2 persillerødder.
2 porrer.


SÅDAN GØR DU
· Suppevisk af dækblad fra porre, timian og persille. · Kalkunlårene skæres i store stykker, brunes godt og sættes over i koldt vand, skummes lige inden suppen begynder af koge. · Så snart suppen skælver skrues der ned så den blot simre. · Tilsæt lidt salt. · Suppevisken og grøntsager tilsættes. · Grøntsagerne koger med til de er møre/ al dente, hvorefter de tages op. · Der skummes ind imellem. · Efter ca. 20-30 minutter er lårene færdige. · Stik i dem på det tykkeste sted- lårene er færdige hvis saften der pipler ud er klar. · Tag dem op og hæld suppen gennem et hårdt opvredet viskestykke hvis den ikke er klar nok. Klar suppe: · Urterne og kalkunen skæres op i passende stykker. · Suppen varmes op, smages til med salt og evt. lidt hvid peber fra kværn. · Urter og kød tilsættes, suppen varmes op og serveres med godt brød og smør, eller med ostegratineret landbrød.( ristet italiensk brød gnedet med hvidløg og dryppet med olivenolie). Pureesuppe: · Kødet plukkes af lårene. · (Kalkunens) · Urterne kommes i en blender sammen med suppen og blendes helt glat, dette gøres over et par gange, og kommes i en gryde. · Suppen varmes op til kogepunktet og tilsættes 2 dl. Fløde. · Smages til med salt og evt. hvid peber fra kværn. · Kalkunkødet kan serveres for sig eller kommes i en gryde lige inden servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunsuppe fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunsuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     spaghetti med fiskeboller     Helstegt grillet oksefilet     sprængt kylling med peberrodssovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Grillede kartofler     Kartofler i fad     Fuglekvidder     Ægte indianer-røv     Omelet m. skinke og ost     Suppe med ovnstegte tomater og pasta     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Andebryst i ovn til mange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]