opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunsuppe

Kalkunsuppe

Kalkunsuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.529
Visninger
140
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2,25 l. vand.
750 g. kalkunoverlår.
Salt.
2 gulerødder
0,25 knoldselleri.
2 persillerødder.
2 porrer.


SÅDAN GØR DU
· Suppevisk af dækblad fra porre, timian og persille. · Kalkunlårene skæres i store stykker, brunes godt og sættes over i koldt vand, skummes lige inden suppen begynder af koge. · Så snart suppen skælver skrues der ned så den blot simre. · Tilsæt lidt salt. · Suppevisken og grøntsager tilsættes. · Grøntsagerne koger med til de er møre/ al dente, hvorefter de tages op. · Der skummes ind imellem. · Efter ca. 20-30 minutter er lårene færdige. · Stik i dem på det tykkeste sted- lårene er færdige hvis saften der pipler ud er klar. · Tag dem op og hæld suppen gennem et hårdt opvredet viskestykke hvis den ikke er klar nok. Klar suppe: · Urterne og kalkunen skæres op i passende stykker. · Suppen varmes op, smages til med salt og evt. lidt hvid peber fra kværn. · Urter og kød tilsættes, suppen varmes op og serveres med godt brød og smør, eller med ostegratineret landbrød.( ristet italiensk brød gnedet med hvidløg og dryppet med olivenolie). Pureesuppe: · Kødet plukkes af lårene. · (Kalkunens) · Urterne kommes i en blender sammen med suppen og blendes helt glat, dette gøres over et par gange, og kommes i en gryde. · Suppen varmes op til kogepunktet og tilsættes 2 dl. Fløde. · Smages til med salt og evt. hvid peber fra kværn. · Kalkunkødet kan serveres for sig eller kommes i en gryde lige inden servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunsuppe fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunsuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     barbeque marinade     Bedstemor Ands æbletærte II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Den bedste Kylling i Karry!     Grillspyd     Kartoffelpakker i folie på grill     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Grillet lammekølle     Kanelsnegle kagemand     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]