opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling og dumplings

Kylling og dumplings

Kylling og dumplings
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.108
Visninger
158
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kylling
3 gulerødder
1 løg
3 stilke bladselleri
2 dl majs
2 dl ærter
til dumplings:
5 dl mel
2 spsk bagepulver
2½ dl mælk
20 g margarine
1 pisket æg
1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Kog kyllingen uden indmad, i letsaltet vand til det dækker kyllingen.
Skær grøntsagerne i mindre stykker og hæld i suppen (vent med ærterne).
Kog til kødet let falder af benene.
Bland samtidig dejen og lad den stå.
Tag kyllingen op og pil benene fra kødet.
Samtidig "dumper" du dejen i suppen med en spiseske og lader suppen simre til bollerne er færdige, tag en op og skær den igennem for at tjekke. De skal have ca. 20 min.
Læg derefter kødet tilbage, varm igennem og server.
SERVERING
Smag til med salt, peber og evt. hønsebouillon
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling og dumplings fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling og dumplings, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blåbærmuffins     Fyldig skaldyrssuppe     Lamme rullesteg med tomatcreme og persille     Fuglekvidder     Forlorenhare     Spinatpie     Myntelikør     Blommelikør     Hyldebærsuppe II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Guacomole     Bagte ris     God gammeldags pasta med kødsovs     Frisk pasta med tomat-flødesovs     Fantastiske fyldte pandekager     Bruscetta     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svinemørbrad i flødesauce     Færøsk æblekage     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]