opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling og dumplings II

Kylling og dumplings II

Kylling og dumplings II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.838
Visninger
93
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE
1 kylling
3 gulerødder
1 løg
3 stilke bladselleri
2 dl majs
2 dl ærter
til dumplings:
5 dl mel
2 spsk bagepulver
2½ dl mælk
20 g margarine
1 pisket æg
1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Kog kyllingen uden indmad, i letsaltet vand til det dækker kyllingen.
Skær grøntsagerne i mindre stykker og hæld i suppen (vent med ærterne).
Kog til kødet let falder af benene.
Bland samtidig dejen og lad den stå.
Tag kyllingen op og pil benene fra kødet.
Samtidig "dumper" du dejen i suppen med en spiseske og lader suppen simre til bollerne er færdige, tag en op og skær den igennem for at tjekke. De skal have ca. 20 min.
Læg derefter kødet tilbage, varm igennem og server.
SERVERING
Smag til med salt, peber og evt. hønsebouillon

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kylling og dumplings II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kylling og dumplings II fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling og dumplings II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Rejeroulade med spinat.     Hannes vafler.     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Krydder frikadeller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Ovnsstegt laks i folie     Den bedste ungarske gullasch     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]