opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling og dumplings II

Kylling og dumplings II

Kylling og dumplings II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.692
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 kylling
3 gulerødder
1 løg
3 stilke bladselleri
2 dl majs
2 dl ærter
til dumplings:
5 dl mel
2 spsk bagepulver
2½ dl mælk
20 g margarine
1 pisket æg
1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Kog kyllingen uden indmad, i letsaltet vand til det dækker kyllingen.
Skær grøntsagerne i mindre stykker og hæld i suppen (vent med ærterne).
Kog til kødet let falder af benene.
Bland samtidig dejen og lad den stå.
Tag kyllingen op og pil benene fra kødet.
Samtidig "dumper" du dejen i suppen med en spiseske og lader suppen simre til bollerne er færdige, tag en op og skær den igennem for at tjekke. De skal have ca. 20 min.
Læg derefter kødet tilbage, varm igennem og server.
SERVERING
Smag til med salt, peber og evt. hønsebouillon
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling og dumplings II fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling og dumplings II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Ægte indianer-røv     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Islandsk lagkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      gammel Estrup gryde     kødrand     Vegetar bolognese     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]